Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

12/4/12

L'ONU és actualment, a nivell mundial, el focus més antiisraelià i antisemita

Simó Deng, un ex esclau sudanès, ha denunciat a l'ONU com un organisme que promou el pensament més antiisraelià a nivell mundial ABC, com organisme internacional que és. Simó Deng, de fet, no fa altra cosa que confirmar una vegada més el que la majoria de ciutadans ja sabiem i que hem pogut constatar en els darrers anys.
L'ex secretari general de l'ONU, Kofi Annan
Per exemple, l'ex secretari general d'aquest manipulat organisme, el degradat Kofi-Annan, quan encara era secretari general va ordenar la redacció de diferents informes relacionats amb la salut de la població àrab a resultes de l'anomenada "ocupació israeliana". L'encàrrec es va fer a dos països europeus consecutivament.
Els resultats dels dos informes van ser tan contràris als esperats i desitjats per Kofi Annan, que mai més se n'ha sabut res més. Prou significatiu, no?.
I de les ineficaces i sectàries conferències de Durban qui se'n recorda?. Realment van ser unes de les obres de teatre organitzada per la inútil i sectària ONU més depriments de totes les que aquest desqualificat organisme internacional ha promogut en els darrers temps.
De pallassos, per aquesta conferència, en van circular moltissims, i de discursos perversament sectaris i antisemites n'hi van haver uns quants, i això que es tractava de conciliar no pas de dividir i de promoure més odis i animadversions. 
Per tant, no ens ha de sorprendre que un ex esclau sudanès per fi s'hagi decidit a vomitar tota la fel que portava acumulada, i que aquest vòmit l'empastifi a la mateixa cara dura de l'ONU, perquè el Consell de Drets Humans de l'ONU segueix la mateixa trajectòria antiisraeliana Ros-Lehtinen, o bé Desmantellar el CDH. Com deuen circular els petrodòlars pels passadissos i despatxos d'aquests abominables i corromputs organismes internacionals.
Per tant, ningu s'ha de sorprendre que el govern d'Israel hagi trencat qualsevol relació amb la Consell de Drets Humans.
Addenda.- Lavozjudia i zionism-israel.