Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

9/4/12

Rosa Regàs, l'androide catalana, que té una fixació malèfica contra Israel

La bocamoll i portaveu de l'antijudaïsme a Catalunya, la Rosa Regàs, coneguda per les seves simpaties per Israel, ens ha dedicat una altra epístola emmetzinada antijueva tot aprofitant les pàgines d'opinió del rotatiu madrileny Elmundo.
La resposta al despropòsit de la Regàs, de fet, no s'ha fet esperar perquè des de la web israelenlosmedios, se li ha dedicat una resposta contundent desemmascarant a aquesta dona pretesament escriptora.
Pel que sembla, aquesta dona que té tanta simpatia pels jueus i per Israel, ignora perversament el que està passant a Argelia, a Egipte, a Libia o a Tunissia, per exemple, on l'integrisme salafista s'està apoderant del poder  i està disposat a aplicar la Sharia, llei amb la qual les dones es converteixen en simples i rebutjables objectes casolans supeditades en tot i per tot al mascle. Com és que la Rosa Regàs, de passada, no denuncia amb contundència el que passa a Siria, a l'Aràbia Saudita o a l'Iran on els Drets Humans són trepitjats diàriament i sense contemplacions?. 
¿Com és que aquesta dona no denuncia les prèdiques masclistes dels imams, com el de Terrassa, per exemple, en lloc de posar el nas sempre que li rota a un pais on els drets de les dones són iguals a la dels homes i els sous d'uns i altres són iguals, cosa que no passa ni a casa nostra?.
A la Rosa Regàs només se la pot considerar com un androide a la catalana envoltada dels seus congèneres antisemites que hem de suportar i que li riuen les gràcies i li fan de claca.
I per cert, Rosa Regàs, per cert, Israel mai ha amenaçat de destruir cap país musulmà ni cap altre, però Israel ha tingut de suportar 4 guerres de països islàmics que volien  destruir-lo i tirar tots els jueus de cap a l'aigua, a la Mediterrània.
Per sort, Israel n'ha sortit airós dels quatre conflictes, però aquest petit país democràtic i emprenedor com el que més, envoltat de dictadures islàmiques que viuen anclades al segle IX d.e.c, té com a nació l'obligació moral i humana de vetllar per la seva seguretat i de la dels seus ciutadans, nació reconeguda internacionalment, no ho oblidis mai.
Desprès de 4 guerres és del tot normal que Israel disposi d'armament nuclear, per si un cas, i que l'arribi a utilitzar en cas d'agressió que posi en seriós perill la seva integritat territorial i humana. Sería del tot comprensible, just i moralment correcte que l'utilitzés. No oblidis mai, Regàs, que l'esquizofrènic Mahmud Ahmadineyad ha amenaçat repetidament de destruir Israel, com també ho han dit repetidament els terroristes de Hamàs i d'Hizbulà.  No ho oblidis mai sectària.