Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

13/5/12

A Catalunya els moros demanen que paguem escoles per als imams

La que ens faltaba per sapiguer i conèixer. Diuen que per demanar que no quedi, i és que els moros que viuen a Catalunya s'atreveixen a demanar al Govern de Catalunya que amb diners públics es financin centres de formació d'imams. També demanen que s'agilitzin els tràmits per a la construcció d'una gran mesquita (no diuen qui l'haurà de pagar) i també demanen habilitar  terrenys per als enterraments dels seus morts (tampoc diuen qui haurà de pagar aquests treballs d'habilitació).
En uns moments en que s'han retallat repetidament els salaris dels treballadors públics, que s'han con gelat les pensions, que s'han fet dràstiques retallades a serveis tan vitals com l'ensenyament i la sanitat i el cost de la vida s'apuja, els moros demanen diners per a les seves madrasses.
D'ací a 48 hores, des del Govern de Catalunya, se'ns anunciaran més retallades, la tercera tongada de tisorades. Com ens podem permetre el luxe d'invertir milers d'euros per a la formació de futurs imams?. Quin interès i necessitat té per a nosaltres, per als catalans?.
Tot plegat em sona a insult despiatat a la inteligència del conjunt de la societat catalana. L'economia del nostre país no està per a aquestes gresques religioses i sectàries. Si aquesta gent volen centres de formació per als seus imams, que se'ls paguin amb els petrodòlars dels seus països d'origen, i si volen mesquites i cementiris per a ells també.
El més sorprenent de tot és que el saltimbanqui politic que és l'Àngel Colom, aquest personatge avali totes aquestes reivindicacions que atempten obertament contra les finances públiques de Catalunya.
De fet, si recordem que fa unes quantes setmanes el president Artur Mas en un viatge que va fer al reietó del Marroc, va dir que pagaria el viatge a la Meca a un grup de moros sense recursos. Es veu que des de CiU es pot esperar qualsevol cosa, fins i tot dilapidar el diner públic mentre ens estreny el cinturó als catalans.
Addenda.- Els immigrants no s'integren. També és interessant el següent enllaç Catalunya territori Dar al-Harb.