Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

18/5/12

Josep Lluis Carod dóna lliçons per a la transició nacional de Catalunya

Al programa Divendres que va emetre TV3 el passat dimecres a la tarda, es va entrevistar a Josep Lluis Carod  amb l'excusa que complia 60 anys. Carod ens va recordar una cop més la seva trajectòria politica i també ens va recordar que davant la desfeta d'ERC a les passades eleccions catalanes es va donar de baixa del partit.
Tot ho va fer més o menys de puntetes, fins i tot quan es va atrevir a afirmar que per al futur de Catalunya s'hauria d'engegar una real Transició Nacional tot puntualitzant, amb enfasi, que aquesta transició s'hauria de fer amb aquells que "no depenen d'una trucada de Madrid". Vaja Carod, quin cara girat que ets, i com et falla la memòria del teu recent passat politic.
Com s'atreveix a dir aquesta bajanada quan ell, el Josep Lluis Carod, ha governat amb els dos Tripartits, especialment amb l'encapçalat per l'espanyolista José Montilla, que estava més pendent de les directrius que li marcaven, per telèfon o sense telèfon des de Ferraz, que dels interessos nacionals de Catalunya. Aleshores no vas plantar cara, et senties molt còmode a la cadira de la vicepresidència del Govern de Catalunya. Vas callar covardament. Que cínic.
I per si tot això no fos suficient, el Carod que va emfatitzar en la seva retirada de les files d'ERC, sembla que també li falla la memòria pel que fa a la dispersió del vot independentista que va ser el resultat de les vergonyoses picabaralles internes entre el Carod, Puigcercós i l'Uriel Bertran entre d'altres. 
¿Ja no recorda el Carod que el Joan Puigcercós va abandonar la conselleria de Governació (Interior) per aferrar-se a la cadira de la secretaria general d'ERC pequè tu, Carod, i els teus li estaveu serrant les potes de la cadira de la secretaria general?.
I desprès dels desastrosos resultats electorals del 2010, han sorgit tot un seguit de grups, grupets, col.lectius, etc, dits independentistes que no fan altra cosa que disseminar i diluïr el vot netament nacional per a la independència. Ara, sense tots vosaltres a les poltrones d'ERC, sembla que el teu ex partit comença a aixecar el cap segons les enquestes d'opinió fetes públiques fa pocs dies.
Per cert Josep Lluis Carod. No sents, no sentiu vergonya tu i tots els teus ex companys de desgovern de la Generalitat presidit pel Montilla, deixant les finances públiques fetes un autèntic desastre i que ara ho paguem tots els catalans?.
Realment els politics, en la seva pràctica totalitat, sou falsos, mentiders i perversament manipuladors de l'opinió pública. Quina poca credibilitat que us mereixeu.