Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

22/5/12

La CUP i el seu milticulturalisme està sortosament cada cop més aïllada

Felicitats als joves de SI (Solidaritat per la Independència) per decidir no participar a la manifestació convocada pels pijoprogres de la CUP, i demés grupets sectaris que roden per Catalunya, que volen fer d'ací uns dies a Vic Somnoticia.cat.
Aquest és el diàleg multicultural dels musulmans
La confraternització de la CUP amb entitats com SOS Racisme o amb els d'Unitat Contra el Feixisme i el Racisme, etc, que no són precisament grups que es puguin vantar d'imparcialitat a l'hora de denunciar actituds racistes, anticatalanes i antisemites resulta si més no paradoxal. Per exemple, aquests darrers van boicotejar a Identitat Catalana, a l'Hospitalet, simplement perquè volia exigir el coneixement de la llengua catalana per a accedir a ajuts. Què hi fan doncs els de la CUP, que es diuen independentistes amb aquesta gent?.
Per la seva banda, la CUP ja coneixem prou de quin peu calça. A les darreres eleccions catalanes de fa poc més d'un any, a Girona van amenaçar juntament en tancar la llibreria Sefarad de Girona tot acusant-la falsament de promoure propaganda nazi. A la campanya també s'hi van afegir els quatre gats i mig de pijoprogres i sectaris d'Aturem la Guerra, etc.
Ens podem imaginar, fins i tot abans de fer-se aquesta manifestació a la ciutat de Vic, en que acabarà l'esperpèntic espectacle organitzat per aquesta colla de gent. 
Israel estarà en el punt de mira de tots ells. Israel serà el dolent de la pel.licula. Ja ho sabem abans de començar la comèdia. La veritat és que tota aquesta parafernàlia sorgida d'un bonisme fals per manipulador de l'opinió pública, i d'un progressisme ranci i sectari, com és tot aquest rosari d'eslogans del multiculturalisme, el diàleg interreligiós, la xenofòbia, el diàleg intercultural o la tolerància, segurament que se l'haurien d'aplicar en primer lloc i abans que ningú la majoria dels qui participaran en aquesta concentració osoneneca.
Potser el més decepcionant de tot plegat, és la participació del Cercle Català de Negocis, que certament no sé com hi pot encaixar al bellmig de tota aquesta heterogènia fauna humana de la CUP. Senyors, aquesta és la tolerància dels musulmans a Catalunya Somnoticia.cat. Vergonyós,. A aquesta musulmana ja se l'hauria d'haver expulsat del país.