Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

24/5/12

Racisme musulmà contra Catalunya i la llengua catalana a casa nostra

Racisme, intolerància, xenofòbia, feixisme, etc, tot això forma part del pervers rosari de denúncies que fan les hipòcrites i totalitàries esquerres i d'aquesta mena d'Ong's, de la CUP i demés postres indigestes pseudopolitiques que ronden per Catalunya inclosa l'Amnistia Internacional. 
Què ens poden dir tota aquesta genteta sectària del racisme i xenofòbia que patim els catalans per part dels musulmans?. Doncs aqui tenim una mostra inequívoca del racisme anticatalà protagonitzat per una mora Somnoticia.cat.
Home, la veritat és que si poden dir-nos racistes de merda pel simple fet de parlar la nostra pròpia llengua a la nostra pròpia nació, crec que nosaltres també podem tractar-los de moros de mierda, oi?, i aqui pau i allà glòria.
Ja n'estem farts, la gran majoria de catalans, d'acotar el cap, callar i aguantar per a no ser estigmatitzxats per tota aquesta purria de grups i grupúscols que es diuen antifeixistes i no sé quantes tonteries més. Això s'ha acabat, i els catalans hem de plantar cara i dir les coses pel seu nom. Tots hem de parlar clar, català i dir el que pensem i el que sentim. La intolerància d'aquesta gent musulmana i dels qui els hi donen suport incondicional no és nova, i a mi particularment se me'n foten tota aquesta gent que no s'integren i al damunt ens burden i ens insulten a la cara i a casa nostra.
Jo no callaré perquè no tinc cap motiu per callar i aguantar tanta supèrbia i malidicència d'aquests immigrants, ben al contrari. Si aquests moros menyspreen la meva llengua i la meva cultura, doncs ho tenen més que fàcil. Que fotin el camp al seu pais que aqui, aquesta mena de gent sobra, i ni la necessitem per a res. I és més. Tots els que estan al país il.legalment ja se'ls hauria d'haver expulsat sense contemplacions.
Si alguna cosa sobra a Catalunya, a Espanya i a la Unió Europea precisament són immigrants.
Addenda.- Primer els de casa, faltaria més.