Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

30/5/12

TV3, el programa Singulars, les clavegueres pestilents de Bankia i les SS
 Des de l'infantilisme pervers del ministre García Margallo que acusa a la xiulada del passat dia 25 a Madrid, al final de la Copa del Borbó, de tots els mals econòmics i financers que suportem gràcies a la mediocritat dels politics que ens governen i ens han governat els darrers anys, passant pel Catalán, judío y renegado l'eslogan que corejaven els neonazis i falangistes que es van passejar impunement pels carrers de Madrid el mateix dia 25 onejant banderes de les SS hitlerianes i banderes espanyoles amb l'aligot franquista, està vist que Catalunya és el mal de tot i de tots, malgrat que España ens espolia, ens roba, 16.000 milions d'euros any rere any.
 D'un país de pandereta i de cruentes i cruels corrides de toros que la qualifiquen de Fiesta Nacional no se'n pot esperar res, res de bo ni de positiu. Un pais de borratxeres de caps de setmana, amb un 24 per cent d'aturats i premiant amb vergonyoses indemnitzacions als causants del desastre econòmic tampoc se'n pot esperar res, res de bo. D'un pais que permet i autoritza manifestacions neonazis onejant ensenyes de les SS i banderes espanyoles inconstitucionals pel bell mig dels carrers de la capital del Reino, tampoc se'n pot esperar res de res.
Pobre Catalunya que està envoltada de tanta misèria social i politica i per un odi contra tot el que fa olor a català i a Catalunya. Però malgrat tot els que ens diguin i malgrat tot els que ens facin no defallirem perquè el nostre nord imperturbable és el nostre país, la nostra senyera, la nostra cultura, la nostra llengua, la nostra pròpia i milenària història que es va anar forjant i traçant secularment al marge de l'ampla i aspre Castella.
Els neonazis castellans es van equivocar molt si titllant-nos de jueus ens volien insultar. Particularment a mi, com a català,  em van honorar amb aquest adjectiu, i molt. Què més voldria aquesta España de pandereta, de vinos i toros que semblar-se, només una mica, amb la capacitat de treball, de gestió, d'investigació, d'iniciativa, de cultura, de cultura democràtica, que li és pròpi al poble jueu i a l'Estat d'Israel i amb nombrosos Premis Nöbel guanyats a pols. Que més voldria aquesta España mediocre governada per mediocres des de fa massa anys que sembla-se una mica al tarannà dels jueus.
Al ministre Margallo potser li seria bo i beneficiós visualitar el vídeo que encapçala aquest apunt corresponent al programa Singulars de TV3 que s'emet setmanalment els dimecres a la tarda i que dirigeix el professional Jaume Barberà. Potser se n'adonaria de la gran bajanada que va dir al barrejar el desastre econòmic i financer d'España amb la xiulada del passat dia 25 com a causa de tots els mals. Senyor ministre, ¿Bankia potser ha caigut pel soroll de la xiulada com va passar a Jericó on el soroll de les trompetes van fer caure les muralles?. ¿Quines vergonyes inconfessables de Bankia vol amagar el PP i el Mariano Rajoy?.