Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

26/5/12

Vic protagonista d'una ridícula manifestació de la CUP contra el racisme

Ajuntament de Vic
Un altre fracàs de la CUP: La manifestació que s'ha fet a Vic convocada per un seguit de grups i grupets autoanomenats antifeixistes i lluitadors a cor obert contra el racisme, només han sigut capaços de reunir un miler justet de participants, molts d'ells immigrants. 
Sort d'ells, dels immigrants, perquè si no hi arriben a afegir-se a la festa folcòrica antiracisme, els convocants s'haguessin quedat sols com la una. I dic sols perquè segons la noticia del diari Ara.cat han sigut diverses les entitats convocants o que s'hi han adherit. I si tenim en compte que Vic, segons el cens de població del 2011, té 40.900 habitants, la xifra d'un miler de manifestants encara s'esdevé més insignificant i ridicula.
Els catalans majoritàriament, sortosament, no estem per tanta parafernalia de les sectàries esquerres pijoprogres que s'erigeixen com abanderats de la defensa d'aquelles estúpides històries del muticulturalisme, del fals i utòpic diàleg interreligiós, de la sana conviència i del pervers diàleg de civilitzacions. La realitat diària ens demostra que tota aquesta fraseologia no s'aguanta per enlloc.
Mentre a molts països musulmans més o menys radicals com Egipte, Indonèssia, Malaïsia, Sudan, Kosovo, l'Iraq, Nigeria, a l'India o al Paquistà, etc, en el millor dels casos els cristians en general i els jueus són expulsats i en el pitjor dels casos són assassinats tot cremant i desttruïnt les seves esglèsies i sinagogues, no perdem el temps tan estúpidament amb diàlegs intrerreligiosos, toleràncies, conviències i diàleg de civilitzacions, perquè els qui hi perdem som nosaltres, els occidentals en general. Tots aquests invents que han sorgit de la ment del Jalifa Barack Hussein Obama, president USA, no serveixen per a res i els fets, a nivell mundial, ens ho demostren.
Mentre el col.lectiu immigrant musulmà de Catalunya, d'Espanya i de la Unió Europea, que és majoritari entre els altres col.lectius d'immigrants, no surti al carrer per denunciar i condemnar les massacres que cometen els seus germans de religió i/o d'ideologia islàmica, no poden de cap de les maneres reclamar el respecte i la tolerància que reclamen. Una mostra del racisme d'una mora contra els catalans.
Així doncs, tota aquesta mena de gent que surt al carrer sempre amb la mateixa cançó, potser alguna dia podrien sortir, també, per denunciar el racisme, la xenofòbia i l'odi dels musulmans contra tot el que fa olor a Occident, sigui la religió o sigui la nostra cultura. Si no són capaços de fer-ho, evidentment quer tampoc seran creïbles pel seu descarat sectarisme, insisteixo, pijoprogre fastigós.
Addenda.- Clica damunt de l'enllaç els-immigrants-no-sintegren.