Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

26/6/12

Ara.cat un diari català que s'acarnissa amb el magnat Sheldon Adelson

Sheldon Adelson
El diari Ara.cat a les pàgines 6 i 7 de l'edició de paper d'avui, tot emparant-se amb una informació del diari New York Time, s'esplaia o més ben dit s'acarnissa amb el magnat de les Vegas Sands Corporation, Sheldon Adelson, i com sembla que no podia ser d'altra manera entre els sectors pijoprogres d'aquest país, els del diari Ara.cat destaquen i insisteixen amb els origens jueus d'Adelson rematant la informació dient-nos que està casat amb una israeliana i que és proisraelià.
Si ell és d'origen jueu i la seva dona i les families són jueves, a què ve destacar que Adelson sigui proisraelià?. Potser esperaven, els periodistes de l'Ara.cat, que fos propalestí i pro bandes terroristes de Hamàs i d'Hizbulà?. El vostres esforçs per a desacreditar a Adelson utilitzant amb perversitat el fet que sigui proisraelià ja diu prou d'aquest diari i ens dóna una clara pista de per on van els trets d'aquesta redacció.
Ara.cat no acaba aqui el seu sermó crític i velat contra la societat israeliana, o jueva, perquè també destaca amb insistència i amplitud informativa les clares tendències proisraelianes del magnat, com ja he comentat, tot destacant que ha donat grans quantitats de dòlars als republicans en vistes a les properes eleccions nordamericanes. Els d'aquest diari català sempre ens diran que la informació, que les dades, simplement s'han recollit d'un diari del prestigi del New York Time, malgrat que la intencionalitat dels periodistes d'aquest rotatiu català és ben evident: es tracta de desacreditar a Sheldon Adelson.
Potser ignoren els de l'Ara.cat que a Amèrica quan s'atancen eleccions presidencials els lobby, republicans i demòcrates, no fan volar milions de dòlars per afavorir al seu candidat?, o és que, mireu per on, només els republicans fan aquestes coses que sembla que siguin condemnables?. És simplement el joc democràtic, o potser ignorem que fins i tot al nsotre poble país pasen cose semblants però en mides més petites?. 
Les Vegas Sands Corporation es pot permetre el luxe d'invertir dòlars, milions si cal, en la campanya electoral dels republicans Cincodias. I pel que fa a si l'Eurovegas acabarà a Catalunya o se n'anirà a Madrid a mi particularment se me'n fot. Ja s'ho faran els pagesos del Baix Llobregat, l'Artur Mas, els sindicats, els ecologistes i els alcaldes de les viles afectades pel projecte.