Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

4/6/12

Palau de la Música, la Carmen Chacón, i els ex governs socialistes

Carmen Chacón, ex ministra de defensa
Si la Carmen Chacón tingués un pessic de vergonya no resorgiria de les seves cendres carregant contra Bankia i contra el Palau de la Música.
La Carmen Chacón sembla que ja ha oblidat que va ser ministra de Defensa durant el segon govern del Rodriguez Zapatero, aquell politic i/o president d'Espanya que l'any 2008 deia que Espanya estava, financerament parlant, molt millor que molts altres països. Mentider!.
Sort d'això, Carmen Chacón, perquè si no hagués sigut així avui estariem tots més famèlics i deambulant pels carrers com autèntiques mòmies o zombis.
La Carmen Chacón sembla que també ha oblidat que tant el govern de Rodriguez Zapatero com el de l'andalús José Montilla, van mentir a les societats espanyola i catalana vergonyosament a l'amagar el real dèficit fiscal que van deixar després de ser defenestrats electoralment, i que van heretar els governs de Rajoy i d'Artur Mas.
¿Els gravissims problemes de Bankia són cosa dels darrers cinc mesos, del govern de Rajoy, o bé ja s'arrosseguen de lluny, de molt lluny, quan Zapatero era president del govern espanyol?. I què vàreu fer aleshores per a frenar el desastre?. Quines vergonyes inconfessables amagueu entre tots plegats a la societat del cas Bankia?.
La crisi que només suportem i patim el poble
Vàreu mentir, cosa que per altra part, la mentida i la manipulació, ja és intrínseca en els àmbits de la repugnant secta politica. La Chacón hauria de recordar que l'any 2010 els del PSOE i els del PSC us vàreu beneficiar d'una part important dels vostres deutes a la banca.
Us van condonar un bon grapat de milions d'euros, mentre que moltes families són assetjades immericordiosament pels bancs i caixes quan no poden fer front als seus deutes o a les seves hipoteques. ¿Com us atreviu a demanar responsabilitats pel cas Bankia o pel cas Palau de la Música, si tots, tots plegats, esteu emmerdats fins al coll, i tots en sou corresponsables?. Els politics sou, en general, uns perversos.
La Chacón ha ressuscitat un altre cop a Catalunya..., i per què no ho feia en aquell poble andalús que va escollir per a presentar la seva candidatura a la secretaria general del PSOE per a denunciar amb veu ben alta l'escàndol dels ERE andalusos que va atorgar el seu partit socialista?. Tan malament et van rebre i tant poc cas et van fer que has retornat de terres llunyanes?. Ja ho veus Carmen Chacón. Allà on hi ha politics hi ha merda i a dojo.
El que hauria de fer la Chacón i els seus, en primer lloc, és demanar responsabilitats penals, si s'escauen, contra els màxims responsables de l'enfondrament de Bankia que ens costarà a tots i cadascun de nosaltres més de 600 euros. O és que no us atreviu a fer-ho perquè alguns dels vostres, i també dels altres, en podrieu sortir esquitxats i ben esquitxats de merda?.
Transpàrència sí, sempre, i peti qui peti, però tant en l'assumpte del Palau de la Música i de Bankia com entre molts altres usos i abusos comesos per la secta politica espanyola i també de la catalana. A mi, particularment, no cal que ningú m'esperi mai més a la mesa electoral que em pertoqui, perquè no penso anar a votar més per evitar que amb el meu vot ajudi a alimentar més porcs.
Addenda.- El síndrome d'Ali Babà. I al damunt amnistia fiscal.