Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

19/6/12

Google atura al govern d'Espanya en els intents de censurar webs i blogs


Google ha plantat cara al govern d'Espanya en el seu intent desesperat per a que la multinacional tanqui més de 200 llocs d'Internet allotjats a Espanya. En l'informe de transparència de Google corresponent al segon semestre de l'any 2011 posa a Espanya en el punt de mira d'entre els països censors d'arreu del món i que segons Google posen en autèntic perll la llibertat d'expressió. El més alarmant per al personal de Google és que aquestes actituds antidemocràtiques provinguin de països occidentals on es considera la democràcia i la llibertat d'expressió estan garantides.
En cosa de dos anys ben justets Google, diu, que ha rebut peticions per a que tanqui o bloqueigi blogs i/o webs de contingut polític, destacant-se aquells blogo i webs de YouTube. La situació s'ha agreujat en els darrers mesos ja que el govern espanyol, utilitzant l'Agència de Protecció de Dades ha demanat que s'eliminin o bloqueigin un total de 270 resultats de cerca, tot demanant a més que s'eliminessin blogs publicats a Blogger i vídeos de YouTube
Malgrat tot, la companyia no ha acceptat cap d'aquestes peticions, tot i reconèixer que darrerament i com a conseqüència de sentències judicials sí que n'ha eliminat. Però sembla que no és solament Espanya qui intenta frenar la llibertat d'expressió, tot i que és un dels països que n'ha demanat tancar rmés. Sembla que Google es va negar a esborrar un vídeo canadenc on es veia una persona orinant damunt del passaport, desprès el va tirar al water i posteriorment buidava la cisterna.
Ja veiem el tarannà dels politics tant del PSOE com del PP, perquè l'assumpte ja s'arrossega des de l'any passat, i Rodriguez Zapatero era el president espanyol.