Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

24/6/12

L'Islam xenòfob i sectari no vol bocates de pernil als col.legis catalans

De veritat?. No s'ho creuen ni ells
Què cony s'han cregut aquests moros que ara pressionen per a que els nens i nenes no mengin per esmorzar o berenar bocates de pernil o derivats del porc?. La insolència del sol fet de manifestar aquestes sectàries i xenòfobes actituds ja els desqualifiquen i ens demostren quines intencions i voluntat tenen d'integració i el seu veritable tarannà. 
Per començar ja demostren la seva nul.la capacitat per a la convivència i el respecte envers l'altre, envers al que ni pensa ni viu segons els seus patrons socials i/o religiosos.
I en segon lloc és del tot intolerable que els catalans, tots els autòctons, tinguem d'estar sempre pendents de les dèries dels moros i per quin nou estirabot ens sortiran.
Per cert. L'esquizofrènia d'aquesta gent ha arribat a tal punt, que fins i tot els tomaquets escampen heretgies contra l'islam. La noticia és brutal. És de bojos.
Aquedsta gent immigrant que sovint han entrat a casa nostra il.legalment, si no estan d'acord de que a la nostra pròpia casa, al nostre país, als nostres col.legis no es consumeixi carn de porc, doncs ho tenen més que fàcil. Simplement és qüestió que facin les maletes, agafin tots els seus bàrtols i fotin el camp perquè aqui, que sapiguem, ningú els ha cridat, ni ningú els obliga a beure vi o a menjar porc. Aqui està la gran i inqüestionable diferència entre ells i nosaltres.  
Aqui se'ls respecta i no se'ls expulsa per raons religioses, cosa que ells fan tot el contrari cada dia per més països islàmics. Expulsar cristians en el millor dels casos, o assasinar-los brutalment i cremar les seglésies sembla que arreu del món islàmic s'ha convertit en un esport, i la veritat és que són campions pel que fa al sectarisme religiós i ètnic. Al Paquistà, ara a Siria, a Egipte, a l'Afganistà, a l'India, al Suidan, a Malïsia, a Nigeria, a Mali, a Toulouse, a Madrid, a New York, etc, el fanatisme i sectarisme islàmic no té aturador, ben al contrari.
Nosaltres el catalans i en conjunt tots els europeus i occidentals per extensió, no necessitem per a res ni la seva religió, ni la seva sharia ni la seva cultura per viure i tirar endavant. Ho estem fent des de fa molts segles i sense cap mena de dubte que podem continuar un bon grapat més de segles fent la nostra i sense tenir-los en compte a ells ni necessitar-los.
Aquesta genteta si vol viure i treballar a casa nostra s'han d'integrar i d'eixar de banda la seva supèrbia. 
Són ells qui s'han d'integrar no pas nosaltres que estem a casa nostra. Fins aqui podriem arribar.
El més vergonyós i dolorós són els silencis còmplices dels politics i també dels mitjans de comunicació, inclosa TV3, que callen davant aquestes agressions contra la nostra cultura i els nostres costums.
Addenda.- Identitatcatalana. Racisme lingüistic musulmà.