Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

16/6/12

Rajoy apujarà l'IVA passat l'estiu, i Zapatero està passat de rosca

Un refrany castellà diu que entre todos la mataron y ella sola se murió, i això és el que està passant al conjunt de l'Estat espanyol o si voleu a Espanya. La societat està exhausta, atemorida al constatar quina colla de politic mediocres ens han governat en els darrers 8 o10 anys. 
Que ara ens surti l'inútil i irresponsable José Luís Rodriguez Zapatero dient-nos que Espanya patiria menys si s'hagués estalviat més, resulta ser un despiatat insult en tota regla contra tots els ciutadans d'Espanya i de Catalunya que som els qui patim realment i els que estem pagant els plats trencats. Què van fer a Catalunya els del Tripartit del Montilla-Carod-Saura?, doncs deixar-nos amb el cul a l'aire financerament parlant. Ja pot anar dient bajanades el Zapatero, ja, que d'això sí que en sap i molt.
Espanya no es mereixia tenir un president com el Zapatero, que està passat de rosca, que en cap moment va ser conscient de la tempesta monzònica que ens venia al damunt i que ens ofegaria. Si ell, des de la cúpula del govern, ni els seus ministres ni l'Ordoñez del Banc d'Espanya no veien, o no van voler veure, els núvols ni els llampecs, com els podiem veure els ciutadans que sempre vivim enganyats pels politics?. 
Que fal.laços i perversos que són. Ja podeu anar cantant missa amb les vostres maleïdes declaracions que si haguessiu fet el que us tocava en el seu moment, ara no haurieu de dir tantes bestieses i insultar al poble amb tanta cruesa i poca vergonya.
I l'actual president Mariano Rajoy que es resisteix, ara i de moment, a retallar els sous dels funcionaris (a Catalunya ja s'ha fet en escreix), i en incrementar l'IVA, té una carta amagada a la butxaca i que no la destaparà fins passat l'estiu. La qüestió és que ens trobem al damunt de la temporada turística i per als del PP ara no toca incrementar el percentatge de l'IVA al 21 o 22 per cent per no perjudicar el turisme, especialment el dels mateixos espanyols, el mercat turístic intern. 
Potser que la mesura sigui oportuna momentàniament, però si es té en compte com es dispara el deute estatal dia rere dia... La veritat és que si els politics fossin realment responsables haurien de començar per tancar el Senado que permetria estalviar anualment més de 3.500 milions d'euros només en nòmines (1.400.000 euros per legislatura) pel cap baix. 
Tot és qüestió de voluntat i responsabilitat politica. Però realment se'ls hi pot demanar tant d'esforç a la podrida casta o secta politica que tenim de suportar i aguantar?.