Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

24/7/12

El PSC intenta treure rèdit del drama de l'incendi mortal de l'Empordà

És molt penós i descoratjador que dirigents del PSOE-PSC s'hagin dedicat a intentar treure rendibilitat política del desastrós incendi de la Jonquera-Portou del passat diumenge i que encara porta cua. Quatre morts, milers d'hectàrees calzinades i una trentena de ferits de diferent consideració, alguns en estat crític, no han sigut suficients per als socialistes de Catalunya per a frenar les seves ambicions polítiques i intentar rendibilitzar la trista situació.
 Ens han volgut recordar que quan ells van governar amb els desastrosos Tripartits i de trist record, especialment desastrós fou el del Montilla-Carod-Saura, van equipar ben equipats els serveis de bombers, però el que callen vergonyosament és el desastre mortal de l'incendi d'Horta de Sant Joan on van morir cinc bombers.
Aquell incendi va ser un rotund fracàs politic i de gestió,a banda de ser un desastre humà. Sort que els catalans van fer fora a tota aquella colla impresentable del Tripartit.
Que poc diu en favor d'aquests dirigents politics socialistes aquests aberrants posicionaments davant d'una tragèdia humana, mediambiental i econòmica. Quan fins i tot des de USA s'han fet ressó d'aquest drama mortal, els socialistes organitzen el seu festival mediàtic.
Aneu perduts, desorientats i heu perdut del tot els papers. Els socialistes catalans amb actituds com aquestes, al marge del vergonyós paperot que esteu fent amb la qüestió del Pacte Fiscal per a Catalunya, esteu abocats a convertir-vos, a Catalunya, en un partit quasi residual si és que ja no ho sou. De fet ja vàreu rebre una bona clatellada a les darreres eleccions, per triple partida: a les municipals, a les del Parlament de Catalunya i a les del Congreso i Senado. Quants regidors, alcaldes, parlamentaris, diputats i senadors vàreu deixar pel camí?. Vau anar caient com un simple jocs vell de cartes.
La devallada electoral que heu patit sembla que ni us immuta, i continueu lligats de mans i de peus pels de Ferraz. La darrera votació sobre l'Eix del Mediterrani va deixar ben clar, prou clar, de quin costat esteu i amb quines  cartes jugueu. Aneu, doncs, per aquest camí que fareu carrera.
Addenda.- Mapa Mundial dels incendis actuals.