Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

21/7/12

El règim nazi-islàmic iranià vol tancar l'estratègic Estret d'Ormuz
Create Google Maps for your website

No per anunciada des de fa temps, les amenaces del règim nazi islàmic dels Ayatollah de l'Iran, han tornat a l'actualitat desprès que el Parlament teocràtic d'aquesta totalitària república islàmica hagi aprovat per majoria el tancament de l'Estret d'Ormuz. Un acord unilateral i pervers, com acostumen a ser les decisions que adopta aquest país islàmic radical, que pot tenir gravissmes conseqüències per a la pau mundial a mig o curt termini.
No descobreixo res recordant que aquest pas marítim que separa les costes occidentals de l'Iran de les de Dubai, petit pais petrolier de la peninsula aràbiga, suporta el més important trànsit maritim del petroli que es mou cada dia arreu del món. Tallar aquest trànsit maritim significaria l'asfixia energètica d'Occident inclós la dels USA. A més, quin dret tenen aquests musulmans radicals per amenaçar de tallar l'estret, si entre l'Iran i Dubai hi ha una franja d'aigües territorials dels dos països i també d'aigües internacionals?.
Es pensen aquesta gentusa musulmana que són els únics que tenen drets en aquest indret maritim?. Si el que volen és tensar la corda fins que es trenqui, al més que es preparin perquè la resposta contra ells pot ser del tot demolidora i destructora. I desprès els moros a callar i a aguantar la devastació del seu país i, de retruc, la seva repugnant dictadura islàmica.
Un país com l'Iran que té uns dirigents paranòics i esquizofrènics que s'estan podrint per dintre degut a l'odi que senten contra Occident, tard o d'hora haurà de rebre el seu merescut. Occident ho ha de teir be clar. Si l'Ian tanca l'estret d'Ormuz no hi haurà volta de full: la destrucció total del regim islàmic. De retrut hi guanyariem tots, tot el món, perquè s'acabaria d'una vegada que aquest règim islàmic despòtic ajudi més als terroristes d'Hizbulà, de Hamàs, de la Yiad Islàmica, etc.
Es matarien diversos pardals d'un sol tret.
EL TERROR DE L'ISLAM