Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

19/7/12

La CUP inclosa a la llista d'entitats i organitzacions declarades antisemites

L'Observatori Antisemitisme Internacional ha inclós a la CUP (Candidatura d'Unitat Popular) a la llista de grups i entitats entisemites per la seva manifesta actitud antijueva que s'ha expressat ben clarament durant els darres anys especialment.
No sorprèn genys ni mica aquesta inclusió de la CUP a les files de l'antisemitisme que capitenejen des de fa anys els neonazis i l'ultra dreta espanyola i europea. De fet, uns i altres, inclosa la CUP, són organitzacions neofeixistes, totalitàries i racistes. La CUP, cal recordar-ho, a la campanya electoral de ls darreres eleccions municipals de fa dos anys, concretament a Girona, van manifestar públicament que si guanyaven les eleccions retirarien totes les ajudes i subvencions a les entitats culturals ubicades al Call Jueu.
També s'hi van afegir a la campanya antisemita els del fracassat i residual Reagrupament. Me'n vaig fer ressó el dia 9 de maig del 2011.
Per sort dels gironins, i per sort de tots els catalans i de la nostra cultura comuna, els de la CUP van quedar com a força residual en la composició de l'ajuntament gironí. ës clar que els electors de Girona van menysprear aquesta candidatura que, entre altres coses, és una mena d'aiguabarreig, de poti poti ideològic que resulta indigerible.
La CUP és intolerant, xenòfoba i quan se li presenta la ocasió és tan violenta i agressiva com ho poden ser extremistes de dretes. No fa pas gaires setmanes que van agredir a un militant de la PxC pel simple fet de ser-ho, per exemple. I les seves declarades simpaties pels moros que viuen a Catalunya i que molts d'ells ni es dignen a integrar-se per una banda, i pel seu declarat antisemitisme, tot plegat ja ens diu de quina mena d'ideologia els alimenta.
Era cantat que els de la CUP hagin sigut els primers a respondre a la crida dels comunistes per a formar un bloc d'esquerres català. La dita popular és clara: Déu els cria i ells s'ajunten. Perquè desprès d'escoltar fa un temps al Jordi Miralles, el comunista d'IU, declarar que se sentia orgullós de ser comunista i de donar suport públicament a la dictadura de Fidel Castro que té esclavitzat al poble cubà fa més de 50 anys, de tota aquesta gent se'n pot esperar qualsevol cosa, peròcap de bona.
No sé de què es pot sentir orgullós el Miralles, desprès de l'estropitós fracàs del comunisme a Russia i arreu de món, el país que va veure i crèixer el comunisme. Setanta anys d'història van ser suficients per demostrar que aquella fèrria dictadura, falsament anomenada del proletariat, era una estafa i una mentida.
Per acabar el post, només em cal felicitar-me per la inclusió de la CUP a les files de l'antisemitisme. De fet s'ho mereixen perquè s'ho han buscat a pols. La distinció se l'han guanyada ben guanyada.