Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

17/7/12

La Unió Europea sota la bota neonazi financera de l'Angela Merkel

Aquesta no és l'Europa dels pobles; no és l'Europa dels ciutadans; no és l'Europa social. Aquesta Europa, aquesta Unió Europea és l'Europa del capital, dels especuladors, dels que cobren  desmesurats sous i insultants jubilacions, dels politics mediocres, dels evasors de capital i de l'opressió i empobriment dels pobles que la composen. I són ells els que, a més, es freguen les mans i aplaudeixen a rabiar les brutals retallades que patim els ciutadans.
 Aquesta és l'Europa que els politics, banquers i financeres han descapitalitzat, i que nosaltres pagem els plats i cassoles que ells han trencat, sí, els ciutadans que es podria dir que som els seus súbdits, súbdits de l'euro, més que ciutadans de ple dret. 
Aquesta és l'Europa sotmesa als dictats neonazis financers marcats des del mateix govern d'Alemanya encapçalat per la luterana i conservadora Angela Merkel. 
Ells dicten les normes i marquen el pas sever tot fent tremolar les economies domèstiques, si és que no les enfodren del tot. No hi ha pietat ni misericòrdia per als pobles. Angela Merkel vol més tombs a la rosca que ens va ofegant dia rere dia una miqueta més. 
Ells, l'Angela Merkel, el seu govern, el Draggi del BCE, els presidents dels governs de la UE, els ministres, senadors, diputats, presidents, governs i parlamentaris de les CCAA, etc, no la viuen la crisi que suportem els de sota, la pleb, els que aviat ens arrossegarem pel terra com cucs que serem trepitjats per ells per a rematar-nos.
Aquesta Unió Europea des de fa temps que ja no és la meva Europa. Ja no vaig anar a votar a la darrera convocatòria electoral europea ni penso tornar-hi anar. I per fer palesa la meva protesta personal, boicotejaré tots els productes d'origen alemany, i és el que hauriem de fer tots els catalans, els espanyols i el conjunt dels europeus.
Em nego que amb el meu vot els eurodiputats visquin sense problemes al menys durant tota una llarga legislatura. Em nego a alimentar porcells amb el meu vot. Ens han retallat en educació, en sanitat, els sous, els serveis per a la dependència; ens han incrementat un 10% el cost de l'electricitat en tan sols 6 mesos; ens apujen tres punts l'IVA, retallen en cultura i el que encara en queda, quedarà tocada pels desmesurats increments de l'IVA en aquest important àmbit. 
Però no cal que patim, perquè ells, la mediocritat politica que diuen que ens governa, no la noten la crisi ni noten les retallades, i la cultura no els interessa, més aviat els hi fa nosa. 
Pobra Europa!, que t'han fet tota aquesta colla miserable de tecnòcrates?.