Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

21/7/12

Sentència judicial alemanya contra la circumcisió. I contra el bateig què?

Un tribunal alemany s'ha oposat a la pràctica de la circumcisió al.legant que s'atempta contra els drets dels menors. El tribunal germànic no ha tingut en compte que el ritual religiós de la circumcisió és pràctica normal i general entre el poble jueu des de fa milers d'anys, i tampoc ha tingut en compte els estudis mèdics i científics que s'han fet recentment sobre els beneficis de la cicumcisió per als homes un cop creixen i arriben a la maduresa sexual.
La sentència del tribunal ja ha sigut replicada pels sectors politics d'Alemanya começant pel mateix Parlament i el govern. Precisament fa quatre mesos que el rotatiu espanyol El País publicaba el següent informe mèdic nordamericà on s'explicita ben clarament que la circumcisió és molt més beneficiosa per als homes que no pas al contrari, i que evita en un percentatge molt elevat el risc de contraure infeccions de transmissió sexual com la de l'VIH.
I els Centres per al Control i la Prevenció de Malaties es reafirmaven en aquest sentit. Quina informació tenia al seu poder el jutge en qüestió per dictar una sentència contra la circumsició amb l'aval d'un argument tant feble?.
L'atac contra els sentiments religiosos de la comunitat jueva alemanya i internaconal pronunciant aquella sentència és prou evident. I jo li preguntaria a aquest jutge alemany: No creu que també s'atempta greument contra els drets dels menors quan són batejats sota les regles imposades als nadons?. On són els drets d'aquests éssers recent nacuts per a poder escollir quina religió voldran practicar, o no, al llarg de les seves vides?.
No es marca de per vida a aquests infants, com si fossin vedells, amb la marca d'una religió en concret?. En quin dret es fa, es tolera, es permet, i per què encara no s'ha denunciat per cap tribunal alemany, ni cap altre, aquesta intromissió en la intimitat i privacitat dels nadons?. No es lesionen greument, insisteixo, els seus drets inalienables?.