Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

30/7/12

SI, Solidaritat per la Independència, per sort de Catalunya, és residual

Avui al migdia, en el debat de La Cuatro, els responsables del programa s'han permès el luxe de passar un tall de veu, imatge inclosa de l'Uriel Bertran, d'aquest mini partit que en diuen independentista que va nèixer de les sobres d'ERC. 
L'Uriel Bertran ha carregat contra les retallades del Govern de Catalunya i del centrral, i com a exemple de despeses innecessàries ha denunciat el cost que representen els vols dels helicòpters de la policia per a controlar el trànsit de les carreteres i autopistres.
Mira, Uriel Bertran, per començar vull dir que les despeses públiques que genereu els dos parlamentaris de SI, Catalunya se les podria estalviar, entre altres coses, perquè el vostre discurs politic és tan pobre i repetitiu, que els catalans ja no us fem ni cas. 
Què hi feu al Parlament de Catalunya?, el trist paperot d'una SI que s'enfodra segons totes les enquestes d'opinió que s'han anat publicant en els darrers mesos?.
En segon lloc, Uriel Bertran, ¿cal que et recordin que gràcies als controls policials, via helicòpters entre d'altres instruments, que es fan de les carreteres i autopistes segur que no hi han molts més accidents, ferits i/o morts a les carreteres catalanes?. Aquests controls són imprescindibles mentre hi hagin irresponsables i homicides potencials circulant per les vies de comuniucació.
I en tercer lloc, els de SI, que ja fa temps que heu perdut els papers, el discurs i les idees, ara només ens feia falta sapiguer que us agermaneu amb els anticatalans de la Unitat Contra el Racisme i el Feixisme, UCFR. Ja va bé que ens ensenyeu d'una vegada les vostres cartes que heu estat amagant durant massa temps.
El pas que heu donat amb els de l'UCFR ja va en consonància perfecta amb les vostres col.laboracions actives en actes organitzats per la CUP, organització sectària i que recentment ha entrat a ampliar la llista d'organitzacions, a nivell internacional, que han sigut declarades antisemites.
Pel bé de Catalunya i dels catalans confío que a les properes eleccions us quedeu fora del Parlament i de qualsevol institució pública.
Afegeix la llegenda
 Segur que els catalans us pasarem la factura electoral que us correspon. Deixeu de parlar tant dels nous catalans arrivats d'aqui i d'allà. En tot cas són moros, paquistanesos, bolivians, argentins, indis, xinesos, etc, que han vingut al nostre país on viuen, que és completament diferent i no té res a veure en ser catalans.
El vostre pervers multiculturalisme no afavoreix per a res Catalunya, ben al contrari. I també van per bon camí en aquesta història els de la Plataforma per la Llengua.
I una pregunta als de SI i demés grups i grupets autoanomenats multiculturalistes: Si algú de vosaltres, o tots plegats, per gust o per necessitat, anessiu a viure a Castella, a Extremadura, a Murcia o a Andalusia serieu castellans, extremenys, murcians o andalusos?, no, no ho serieu. Serieu catalans que viurieu en aquells territoris. Ras i curt.
Addenda.- Informe Antisemitisme.