Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

2/7/12

Toni Nadal, meteoròleg de TV3, ha mort en un accident al Pirineu Català

 Toni Nadal serà recordat molt de temps tant pels seus companys de professió i redacció, com pels companys i amics meteoròlegs de TV3 i d'arreu del país.
El seu bon fer, el seu tarannà i la seva senzillesa que expressava quan ens informava de les prediccions meteorològiques del dia, no serà gens fàcil substituir ni oblidar. Els catalans en general i en particular els que ens sentim atrets, com a afeccionats, per la meteorologia sentim profundament que un professional de la seva talla, i a més, jove, ens hagi deixat.
No cal dir el buit que haurà deixat al si de la seva familia i a la redacció de TV3, especialment entre els seus companys dels serveis informatius meteorològics, amb qui compartia les tasques de seguiment del temps hora rere hora per tal d'informar-nos a tots i puntualment durant els espais informatius.
Al Toni Nadal l'ha traït la muntanya que ell tant estimava i coneixia. El Pirineu l'ha volgut definmitivament per a ell, no l'ha volgut deixar marxar com havia fet tantes i tantes vegades.
Han estat unes quantes hores tots dos sols, en el profund silenci de l'alta muntanya, allà on el silenci fa remor, on el silenci es pot escoltar.
In Memoriam Toni Nadal.
Addenda.- La imatge que il.lustra aquest breu apunt correspon a la Webcam de l'estació meteorològica de Vacarisses.