Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

3/8/12

El Parlament de Catalunya, avui, ha deixat al Govern amb el cul a l'aire

Poquesvergonyes!, aquest és com a minim el qualificatiu que es mereix el Govern de La Generalitat de Catalunya liderat per l'Artur Mas.
Avui, un cop més, el Parlament de Catalunya durant la comissió parlamentària per tractar els impagaments als centres escolars concertats i el futur d'aquests centres, ha posat en evidència les sectàries politiques que ha aplicat i continua aplicant el govern de dretes de CiU. 
No hi veig cap diferència entre el govern de la dreta espanyola del president espanyol Mariano Rajoy, amb el govern de dretes descarada del president Artur Mas. Són pastats. Mentre Artur Mas i el seu govern escanya dia rere dia una mica més als catalans retallant bestialment en els sectors fonamentals d'una societat moderna, ells es permeten el luxe de treure l'impost de successions i es neguen a incrementar els corresponents al patrimoni. Qui en surt beneficiat?. Els seus.
Diuen que era una promesa electoral, però en cap moment abans van avisar que retallarien a tort i a dret, i sí que ho han fet de la forma més bèstia. La insolència i la prepotència del govern de CiU no té limits.
Dels governs de dretes no es pot esperar res més que garrotades continuades contra la societat (classe mitja i treballadora), els sectors més dèbils i vulnerables de qualsevol societat. Ara volen retallar les aportacions als centres escolars concertats, quan aquests centres durant molts anys han realitzat una tasca imprescindible en el sector de l'ensenyament del nostrre país. 
 Si aquests centres tanquessin per manca d'ajudes, milers d'escolars es trobarien al carrer perquè no hi haurien suficients places escolars públiques, i això el Govern de la nostra maltractada Catalunya ho sap molt bé.
El més insultant i bàrbar és que els maltractes no ens venen només del centralisme de Madrid, no, també ens arriben del nostre pròpi Govern de Catalunya, i això és gravissim. Són uns pocavergonyes. Els varapalos, valgui l'expressió castellana, que els hi han fotut els portaveus de IC-V, ERC i SI als representants del Govern assistents a la comissió, començant pel conseller d'economia Mas Colell, potser no s'havia vist mai al llarg d'aquest any i mig de legislatura.
Aquesta duresa en les intervencions dels de l'oposició, no és altra cosa que el resultat de l'enorme decensís dels ciutadans respecte al nostre Govern, un Govern que hauria de plegar avui mateix i convocar noves eleccions.
L'oposició, avui, ha sabut trensmetre amb fidelitat i contundència el cabreig general dels catalans contra el nostre Govern. Com a detall l'exemple de López Tena que ha denunciat les subvencions continuades que està rebent La Vanguardia, per exemple, mentre s'han retallat dràsticament ajudes i subvencions en sectors socials i educatius.
Torno a repetir: El Govern de Catalunya, a més de ser un equip d'impresentables, són uns pocavergonyes.