Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

8/8/12

Els JJOO 2012 de Londres, les seves misèries i la porqueria humana de Hamàs i dels Germans Musulmans per l'acció terrorista islàmica del Sinaí

Pobrets libanesos que els havien fet compartir instal.lacions esportives d'entrenament amb l'equip israelià. Quina ofensa els hi van fer, però a correcuita els cagats i sectaris del Comité Olímpic van resoldre l'ofensa amb unes cortines per separar els dos equips. A mí sí que em faria fàstic i repugnància compartir estança i taula amb aquesta genteta tan xenòfoba i sectària.
I diuen que l'islam és una religió..., de pau!
On és l'esperit esportiu, que no vol dir precisament esperit olímpic?.Com es va caure al parany pervers dels libanesos accedint a les seves xenòfobes i antisemites demandes per part del mateic Comité Olímpic?. Quin descrèdit per als màxims responsables d'aquests més aviat mediocres JJOO 2012 de Londres.
Però sembla que els israelians ara també són responsables de l'acció criminal terrorista islàmica que fa cosa de 48 hores es va cometre a la península del Sinaí, a tocar, ves per on, del pas de Rafah o pas fronterer entre Egipte i el territori de Gaza, un dels nius del terrorisme islàmic.
Ara resulta que aquella acció criminal, comesa en nom de l'islam i que va assassinar a 16 militars egipcis i en va ferir uns quants més, segons els Germans Musulmans que s'han afegit a la cantarella perversa de Hamàs, la van organitzar i executar els israelians.
És, per això, que l'exèrcit jueu va reaccionar amb tanta contundència que immediatament va neutralitzar l'operació islamista matant a uns quants dels components del comando criminal islàmic?.
En quines ments pertorbades i delirants es podria gestar tanta maldat i perversitat acusant a Israel d'aquella acció assassina, si no és a les ments torturades, cruels i inhumanes de Hamàs i del partit islamista dels Germans Musulmans?.
La qüestió és culpar a Israel de tots els mals que pateix el món. És igual la magnitud o insignificància dels fets. Israel, els jueus, sempre són els culpables per a aquesta gent que de la ignorància en diuen saviesa, de la raó de la força en diuen la força de la raó, i que s'amaguen sota la cínica i malèvola taqyiia, o l'art de mentir de tot musulmà.
Cuenta merda humana que inunda aquest podrit món!.