Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

6/8/12

Stop al Top Manta, i els immigrants il.legals i irregulars expulsats del país

La sistemàtica covardia i mediocritat dels politics que desgraciadament hem de suportar,  barrejada amb unes irresponsables politiques de falsos bonismes patrocinades per mediocres cumbaiàs que els hi donen suport, estant donant com resultat la creixent arrogància perversa de molts immigrants, la majoria d'aquests il.legals per a més Inri.
Els darrers fets viscuts a diferents indrets de Catalunya (Calafell) i d'Espanya, (Alacant i Madrid) amb els negres que practiquen el Top Manta i que han deixat un policia postrat a la UVI d'un centre hospitalari, hauria de ser motiu suficient per a que els politics reaccionin i es posin les pil.les iummediatament i no siguin covards. Sincerament, els politics tenen allò que s'hauria de tenir per a aplicar el bon govern?.
És intolerable i condemnable per la societat que tingui autoestima, que un grapat d'immigrants, la majoria il.legals i/o irregulars, que han entrat a casa nostra d'amagat, encara es creguin en dret a incumplir les lleis que ens obliguen a tots i a ells encara més per la seva condició d'il.legals, és a dir, perquè ells ja estan fora de la llei.
A la presó no, però sí expulsats immediatament del nostre país
Un negre dels que van participar als aldarulls de Calafell, encara va tenir la poca vergonya de dir davant les pantalles de les TV que si no els deixen fer el Top Manta que els hi paguem el viatrge de retorn al seu país. Quin rostre, quina pocavergonya!. Marxeu ja de casa nostra de la mateixa manera que vàreu venir i arribar: d'amagat i subrepticiament. Només faltaria que al damunt encara us tinguem de pagar el vostre viatge de retorn.
I de les putes nigerianes que ara es dediquen a atracar impunement a pressumptes clients i robar-los al bell mig dels carrers, què en pensen fer els politics?. I de la puteria guarra i descarada que tenim de suportar per les carreteres catalanes, què pensen fer i dir els politics mediocres de torn?. Aquesta és la immigració que diu que ha vingut a treballar?...., a treballar o a delinquir més aviat. Els fets no desmenteixen la meva afirmació, i aquesta mena d'immigrants sobren i haurien de ser deportats/deportades immediatament, perquè ja en teniem i en tenim prou amb la delinqüència autòctona. No cal que en vingui més de fora. No cal que ens portin bandes urbanes violentes sudaques per exemple, o mafies russes, un altre exemple, perquè al final el refrany de fora vindran que de casa ens treuran serà una realitat, crúa realitat per a la població autòctona.
I per si no teniem prou roba bruta per rentar i fregar ben fregada al país, ara tornen aquests potencials criminals terroristes  islamistes d'Al-Qaeda.
El nefast acord Schengen ha sigut i continua sent desprès de més de 10 anys de vigència un colador foradat per on la immigració il.legal ha fet i fa el que li dóna la gana, amb total impunitat i impudicia.