Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

21/8/12

Espanya atrapada per la UE i per la cruel bota neonazi del Bundesbank

Una Unió Europea que està dominada, controlada i governada per la prepotència germànica d'Alemanya i per la filosofia neonazi financera d'Angela Merkel i del seu ministre d'economia, és una Unió Europea abocada al fracàs total i a l'empobriment constant dels ciutadans especialment de Grècia, Itàlia i d'Espanya inclosa, com no podia ser d'altra manera, Catalunya.
La seu del Bundesbank
Si les decisions del que es fa, s'ha de fer o s'ha de deixar de fer a la Unió Europea es prenen des del despatx d'Angela Merkel i des del Bundesbank, de què cony ens serveixen als europeus el Parlament Europeu i la Comissió Europea que s'han convertit en una pantomima al servei dels interessos d'Alemanya?.
Si a nivell politic del conjunt de la Unió Europea ja es considera a l'Angela Merkel com la politica més perillosa d'Europa, com la podem veure els ciutadans si no és com una autèntica neonazi financera que vol dominar i controlar la UE sigui com sigui?. I el trist paperot que juga el BCE, amb el seu president Mario Draghi, en front de l'autoritarisme dictatorial alemany que és qui realment marca el pas, és de vergonya, d'escàndol.
Adolf Hitler va intentar dominar Europa, i quasi que ho va aconseguir, utilitzant les armes. L'Angela Merkel utilitza una arma tant o més perillosa: l'euro i el poder financer del Bundesbank. Empobrint la població, no és precisament la tàctica adequada per incentivar el consum. Com es pot comprendre que retallant nòmines, incrementant l'IVA, reduïnt les pensions i aplicant diversos impostos a serveis (gas, llum, sanitat, ensenyament) etc, es pretengui incentivar el consum?. I si al damunt, com ja ha anunciat fa molts dies el govern de Mariano Rajoy la paga extra de Nadal també s'eliminarà, la dràstica devallada de la compra per aquestes festes tan tradicionals serà d'escàndol.
Moltes families veuran passar de llarg dels seus balcons i finestres als Reis Mags; els fabricants de torrons i altres productes vinculats al Nadal, Cap d'Any i Reis veuran com els seus stocks es mantindran quasi intocables, si és que no s'espavilen a promocionar-los a l'exterior i els venen fora. 
BOICOT ALS PRODUCTES  DE PROCEDÈNCIA ALEMANYA
Escanyant econòmicament a la població que és qui hauria de tenir la capacitat adquisitiva suficient per a animar el consum intern, el que s'està fent és que el consum es redueixi i molt. D'ací tres o quatre mesos el desastre social estarà més que servit., i tot gràcies a la intransigència i supèrbia d'Alemanya. El que hauriem de fer a consciència, per autodefensa i sentit de la responsabilitat és boicotejar tots els productes de procedència d'Alemanya començant pels vehicles, els electrodomèstics o productes d'alimentació, i consumir tant com ens sigui possible productes pròpis, autòctons siguin catalans o espanyols.