Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

19/8/12

Montblanc-Espluga del Francolí: Marxa de la Llibertat 1 de setembre 2012

La moguda social i politica arreu de Catalunya per assolir la independència nacional no té, sembla, aturador i tampoc està lliure de problemes i d'obstacles. Si per una banda l'ANC organitza per al dia 1 de setembre vinent la Marxa de la Llibertat que sortirà de la plaça Sant Francesc de Montblanc a les 4 de la tarda, passarà poc desprès per la plaça de la Vila (plaça Major) on es destaparà una placa recordant la Marxa del 1976 per continuar en direcció del Pont Vell i enllaçar amb la carretera per arribar a les 6 a l'Espluga de Francolí i una hora més tard al Monestir de Poblet, els de la CUP s'han entestat en boicotejar la manifestació que es voldria que fos unitària a Barcelona el proper dia 11 de setembre.
La CUP estarà present a Montblanc el proper dia 1 de setembre?.
L'ANC intenta donar per acabada aquella Marxa de la Llibertat de l'any 1976, per a començar la Marxa cap a la Independència a partir del proper dia 11 de setembre. Tan i fot. Està clar que els catalans som incapaços d'unir-nos per assolir resultats positius per a tots. 
Ho hem vist massa sovint entre la secta politica que la unitat resulta del tot impossible. Ja hem vist tots plegats el trist i lamentable paperot dels anomenats socialistes catalans, del PSOE-PSC, pel que fa al Pacte Fiscal, i el que fan ara amb la qüestió de l'Onze de Setembre
Església i plaça de Sant Francesc. Montblanc
Ja no es demanava la independència, simplement es demanava un millor finançsament per a Catalunya..., i ni així els socialistes catalans han sapigut respondre a les aspiracions dels ciutadans. Del PSC genuï què en queda?, doncs pràcticament quatre i el gat.
Simplement es tracta del PSOE fortament incrustat a les arrels del que fou, en el seu temps, un partit catalanista/sobiranista, i que ara tan sols en queden les escurrialles.
Que la CUP, recentment declarada internacionalment com una organització antisemita, se separi del camí que hauria de ser unitari per fer el seu pròpi camí, no ha de sorprendre ningú perquè ja ens tenen acostumats a que marquin distàncies. Són gregaris i sectaris. D'ells, de tots ells, no es pot esperar gran cosa que sigui pel bé de Catalunya i dels catalans.
Tot plegat fa més pena que glòria, i n'estic segur que a Madrid es deuen fer un tip de riure de tots nosaltres que mai hem sigut capaços d'unir-nos per a millorar el país. Ja veiem aquests darrers dies els jocs de mans i de paraules dels de CiU, de la Joana Ortega, del líder demòcrata cristià, de la Camacho, etc. Aqui ningú s'entén, però és que tampoc no hi ha cap voluntat d'entendre's. I així ens va, i així ens continuarà anant.
Ja pot anar el poble de Catalunya a manifestar-se pels carrers i places, mentre la secta dels politics va a la seva perquè ja els hi hem donat els vots que necessitaven per governar i girar-nos l'esquena. I per acabar aquest post o apunt, només se m'acut dir que ja us ho fareu tots plegats, els uns i els altres, per què?, doncs és molt senzill. Quants partits, agrupacions, grups i grupets dits independentistes existeixen a Catalunya?.  Qui és més independentista?.  Si no són capaços d'unir-se per a fer un front comú, com es pot confiar en tots i cadascún d'ells, de tots plegats?.
Addenda.- Stratfor i Catalunya.