Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

30/9/12

Neonazis propalestins de Catalunya contra la presència de Gilad Shalit

Benvingut sigui a Catalunya el soldat jueu Guilad Shalit malgrat les brutes i porques misèries humanes, socials i fins i tot politiques que envolten a tota aquesta mena de cavernícoles i de grups feixistes/neonazis propalestins que s'han tornat a expressar amb la seva pròpia porqueria verbal i amenaçadora, digna del més pur estil nazi i totalitari. No volen que vingui a Catalunya el soldat israelià Guilad Shalit.
Guilad Shalit, benvingut siguis sempre a Catalunya
Aquesta genteta no sap, no entén ni vol entendre res que tingui alguna cosa en comú amb la tolerància, una tolerància que tant pregonen quan miserablement els interessa a ells. Tot és fruit de la misèria humana que arrosseguen a les seves brutes esquenes perverses i sectàries.
Per sort de la gran majoria de catalans i pel bé suprem de Catalunya aquests grups antisocials, sectàris i pervesament antisemites, com la CUP, per exemple, són una ridicula i menyspreable minoria.
El que passa és que com que són, per sort, molt pocs, han de fer molt de soroll i xaranga per a que la societat sàpiga que existeixen, i que desgraciadament per a la societat catalana els tenim a tocar de casa com qui diu. Guilad Shalit fou víctima d`'un repugnant i criminal segrest que va durar cinc anys, un segret que van cometre els terroristes i criminals membres de Hamàs, aquells que diuen que governen amb mà de ferro als palestins que viuen a Gaza. 
Però el que no diuen tots aquests miserables grupets esquerranosos i feixistes propalestins que malauradament han sorgit a Catalunya, és que els palestins de Gaza n'estan farts de la dictadura islàmista que aplica Hamàs contrra la voluntat majoritària del seu pròpi poble. I és que quan la porqueria s'ajunta amb més porqueria, es fa molt dificil, per no dir impossible, veure la realitat.
 Guilad Shalit, siguis benvingut a Catalunya el proper dia 7 d'octubre, i gaudeix de la teva estada a la nostra terra. Serà un honor tenir-te entre nosaltres.
Addenda.- El repugnant antisemitisme. La veritat és que a Catalunya hi ha més feixisme disfressat de democràcia del que la societat es pensa. La bèstia humana d'Adolf Hitler també va assolir el poder en unes eleccions, i desprès ja vàrem veure del què diabòlicament va ser capaç de fer.
Alerta, doncs, amb el feixisme i antisemitisme català que va disfressat de demòcrates i que s'amaga perversament sota algunes sigles de formacions i grups politics, socials i d'algunes falses Ong's. I alerta especialment a les properes eleccions catalanes del dia 25 de novembre, perquè més d'un d'aquests col.lectius o organitzacions propalestines totalitàries i neonazis, possiblement s'integrin camufladament en alguna llista electoral.