Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

20/9/12

Tarragona: Les festes de Santa Tecla-2012 i l'Equinocci de la Tardor

Des de fa dies els tarragonins estan immersos gaudint de les activitats de tota mena que s'han programat (Consulta el programa) per a celebrar la festa major de la ciutat en honor de Santa Tecla patrona de la ciutat. A les 0 hores del proper dimenge dia 23 de setembre, començarà la programació forta de les festes. I és que el dia 23 és el dia gran de la ciutat.
 La festa major de Tarragona sempre coicnideix, pràcticament, amb l'equinocci de tardor que enguany hi haurem entrat, el dissabte dia 22, a tres quarts de dues de la tarda i nou minuts (Hora UTC) o el que és el mateix, a tres quarts de quatre i nou minuts de la tarda, (Hora Oficial).
I al vespre del mateix dia, concretament a dos quarts de vuit i dos minuts del vespre, la fase de la Lluna haurà assolit el Quart Creixent.
I tornem a la festa major de Santa Tecla patrona de de la ciutat, perquè enguany ha arribat marcada per l'acomiadament de 7 treballadors de Tarragona ràdio, l'emissora municipal de la ciutat, i amb problemes a la vista per al finançament del Tarragona-2017, segons va quedar ben palès ahir mateix amb declaracions oficials fetes des de Madrid, i amb puntualitzacions pel mateix alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros.
Baja, que Santa Tecla ens ha arribat carregada amb el sac dels gemecs i de les penúries.
Potser l'any 2013 serà millor?. Esperem-ho.
LA PREVISIÓ METEOROLÒGICA PER AL DIA DE SANTA TECLA - 23 DE SETEMBRE