Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

21/9/12

Nadine, la tempesta tropical atlàntica que novament s'està reactivant

La tempesta tropical Nadine que en els darrers tres dies havia perdut força amb vents que no superaben els 80 km/h, a les darreres hores s'està reactivant amb vents que oscil.len entre els 100 i 110 km/h i té tendència a dirigir-se cap a les Ïlles Canàries.
Per altra banda, el Diario Vasco alerta en la seva edició digital d'avui dia 21, que Nadine podria originar una ciclogènesi explossiva a l'àrea del Cantàbric si en els propers tres dies la tempesta tropical entrés en contacte amb una altra profunda borrasca que s'apropa a la Peninsula Ibèrica des del nord-oest.
La tempesta tropical Nadine degut a l'anormalitat meteorològica que presenta un fenomen d'aquestes característiques a l'Atlàntic Nord i a la latitud on s'ha situat, es fa dificil preveure el seu comportament i la seva trajectòria de cara les properes hores i dies. 
L'Agència Meteorològica Nordamericana, NOAA, ja va advertir que la temporada d'huracans d'enguany podria ser molt activa com sembla confirmar-se, si tenim en compte que de moment ja s'han format 8 tempestes tropicals a l'Atlàntic quan encara falten dos mesos aproximadament per donar-la per acabada el proper mes de novembre.
Informació complementaria de l'agència Europapress.

Addenda.- Més informació del Nadine: Tropical Storm Nadine - Current Status and Forecast