Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

24/10/12

Cicle de Concerts de Tardor 2012 de les Joventuts Musicals de Tarragona celebrant els 50 anys d'activitats culturals a la ciutat

Al Teatre Metropol de Tarragona,el proper dimarts dia 30, a ls 7 de la tada, es farà la presentació del llibre Joventuts Musicals de Taragona, 50 anys, amb motiu de celebra-se que des de fa mig segle aquesta entitat cultural ha estat realitzant múltiples activitats culturals sempre vinculades amb la música.
Desprès de l'acte de presentació i a partir de les 8 del vespre es podrà gaudir del concert inaugural del XXVIIIè Cicle de Tardor-Curs 2012-2013 que organitza Joventuts Musicals de Tarragona amb el suport de l'Ajuntament de la ciutat.
El concert inaugural del cicle estarà a càrrec d'Anna Quiroga, a l'arpa, que interpretarà peces de Telemann, Montsalvatge, Fauré i Britten entre d'altres.
Oksana Solovieva i Àstrid Steinschaden
 El dimarts dia 6 de novembre concert a càrrec d'Oksana Solovieva a violí, i d'Astrid Steinschaden al piano que interpetaran obre de G.Cassado, I. Albéniz, A. Cazurra Basté i de J. Strauss.
El dimarts dia 13, concert a càrrec del Duo Cantabile integrat per Svetlana Tovstukha al violacel, i de Melani Mestre al piano. Interpretarant obres de Polenc, Cassadó, F.X. Mozart, Mendelssohn i de Piazzolla.
El dimarts dia 20, concert a càrrec de Spanish Brass Luur Metalls "Vibrassions" que oferiran obres  Granados, Lee Morgan, Fats Waller, Rota, Cobian, Cardó i de Montsalvatge a més de J.S. Bach.
El dimarts dia 27, conert a càrrec de Kammart Ensemble, orquestra de cambra, la qual interpretarà obres de R. Wagner, A. Schönberg i . Berg, sota la dircció d'Àlex Sansó.
El dimarts dia 18 de desembre, concert de Laia Masramon al piano, que interpretarà obres de F. Mompou, C. Denussy, G. Faure i C. Frank.
I el dimarts dia 28, serà l'orquestra simfònica Camera Musicae que sota la batuta de Tomàs Grau, interpretarà el Bolero de Ravel i obres de Piotr Ilich, Tchaikovsky, Antonin Dvorak i d'Aleksandr Borodin.
Adenda.- Tots els concerts es faran al Teatre Metropol a les 8 del vespre, excepció feta del concert del dia 28 de desembre que es farà al Palau Firal i de Congressos també a les 8 del vespre.