Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

16/11/12

El terrorisme de Hamàs és l'únic responsable del conflicte amb Israel

Dir la veritat crúa i dura sembla que no és el plat que més els hi agradi a determinats mitjans de comunicació catalans i espanyols. El conflicte que s'ha encetat un altre cop entre Israel i els terroristes islàmics de Hamàs a la franja de Gaza el van provocar els islamistes no pas Israel, com ja va passar fa cosa de quatre anys.
Terroristes de Hamàs preparant-se per disparar coets contra Israel
El govern israelià s'ha contingut diversos dies abans de respondre a les constants provocacions dels terroristes de Gaza desprès d'haver llençat contra territori d'Israel més d'un centenar de cohets dirigits contra la població civil del sud d'Israel.
Com hauria fet qualsevol altre govern del món, el govern israelià ha ordenat actuar i atacar objectius sensibles o molt sensibles dels terroristes islàmics de Hamàs i d'altres bandes criminals que es barrejen entre la població musulmana de Gaza.
Presentar als islamistes/terroristes islàmics com les victimes del conflicte, com ho estant fent alguns mitjans escrits i televisius, és immoral, anti ètic i atemptatori contra el dret a la informació veraç que té el ciutadà. Els islamistes són d'aquells que primer tiren la pedra i desprès amaguen la mà. Són d'aquells, tant valents i coratjosos, que ataquen l'enemic emparant-se i amagant-se entre la població civil com autèntiques rates de claveguera. I clar, quan Israel els ataca per a destruir-los també reben alguns civils. Llògic. No pot ser de cap altra manera.
Aquesta tàctica covarda i miserable ja la van practicar els criminals terroristes de Hezbollah al sud del Liban. Es veu que aquesta gent els importa molt poc la població civil dels seus pròpis pobles i els fan servir de cuirassa protectora. Són uns covards.
Israel té tot el dret a l'autodefensa, faltaria més,  i més quan no és qui ha provocat el conflicte. Una mostra de la manera de manipular la informació la tenim en aquesta informació. No es tracta que el primer ministre israelià hagi trencat la treva anunciada perquè en cap moment ha entrat en vigor, perquè els terroristes de Hamàs no l'han acceptat, l'han rebutjat. Vist des d'aquest punt de vista, que és el real, la cosa és totalment diferent, no?.
Desgraciadament els ciutadans de Catalunya i d'Espanya estem bombardejats per alguns mitjans de comunicació que el seu estil periodistic és el tergiversar els fets i/o presentar sempre a Israel com l'agressor i el pervers. Sortosament no tots caiem en aquesta fastigosa i perversa trampa.
Per acabar. De què va aquest moro egipci, el moro del govern islamista egipci,que avui ha visitat als terroristes de Gaza i a més es permet l'estupidesa d'amenaçar a Israel?.  Quanta misèria politica i humana!.
Addenda.- Per a aquesta banda de criminals islamistes ni la ciutat de Jerusalem, la capital d'Israel, no es mereix cap respecte.