Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

23/11/12

Gaza i Hamàs celebren una victòria que té gust de derrota. Foten fàstic

Si Hamàs disparés coets mortifers contra el teu país, què faries?
 Vaja home, que no facin riure i que deixin de fer el ridicul a nivell internacional.
Com es poden atrevir els terroristes islàmics de Hamàs i demés bandes criminals islàmiques que els hi donen suport celebrar una victòria per l'alto el foc amb Israel?. Victòria? o més aviat derrota i claudicació?. 
Si Israel hagués volgut, en 24 hores tot Gaza hagués quedat aplastada, i els terroristes de Hamàs, els que haguessin pogut sobreviure, els haguessim vist amagant-se com covardes rates de claveguera per qualsevol racó.
 Amb gent d'aquesta mena és impossible arribar a cap acord seriós, responsable, durable i creible. Ho han demostrat no sé quantes vegades que són falsos, manipuladors i que la seva paraula val menys que un cèntim d'euro.
Hamàs i demès grups i grupets terroristes que conviuen barrejats a Gaza, han manifestat dotzenes de vegades que ja no dispararan més coets i/o obusos contra la població civil israeliana..., i quantes vegades han trencat unilateralment el seu compromís?. Segur que ja s'ha perdut el compte fins i tot des de la sectària ONU.
Heus ací la gran diferència entre Israel i els terroristes islamistes. Mentre Israel parla d'una nova oportunitat, els incults islamistes parlen de victòria. Foten pena, per no dir alguna altra cosa força més gruixuda. 
La gran diferència existent des de sempre entre uns i altres, és que Israel sempre ha atacat objectius armats dels terroristes, mentre que els terroristes sempre han atacat a la població civil israeliana. Heus ací la gran diferència que el Joan Roura de TV3 i demés escolanets que segueixen la seva politica informativa sectària, mai s'han atrevit a denunciar obertament. Ja és prou penós i insultant, que aquests periodistes lloin al totalitari president egipci que acaba d'auto proclamar-se nou rei/faraó d'Egipte del segle XXI. Fastigós.
Els covards terroristes utilitzen la població civil com a escut protector
 Ara, els terroristes islàmics inciten als joves de Gaza que haurien d'estar als col.legis, a provocar als soldats israelians des de la mateixa frontera divisoria.Aquesta gentusa no té remei. És escoria social.
Repugnen les cròniques del Joan Roura quan informa del conflicte del Pròxim Orient. Destaquen sempre els morts dels palestins i dels nens que han mort per les bombes israelianes, però passen de puntetes quan parlen dels centenars de coets i obusos que els criminals de Hamàs disparen contra la població civil d'Israel.
¿En algun moment o informatiu heu escoltat que el Roura hagi dit que els terroristes islàmics han disparat vora un miler de coets i obusos contra Israel, i que si no moren més israelians és perquè els de Hamàs no poden matarlos, i no perquè no vulguin fer-ho?.
 TV3 és el prototip de televisió pública sectària i parcial. I la veritat és que des de ja fa temps que la conecto ben poc. Poc o molt ja sembla el canal Al-Jazeera de Catalunya.
Addenda.- Hasbarats