Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

17/11/12

Israel ataca Hamàs en una acció d'autodefensa totalment legítima

L'antisemitisme s'ha tornat a treure la careta fins i tot a casa nostra. Faltaria més. Per exemple, el tal Joan Roura, que diuen que és periodista de TV3 i que sovint informa des del Pròxim Orient, avui al migdia sense anar més lluny, i dintre de la crònica de clara tendenciositat pro Hamàs, ja donava per fet una massacre de persones a Gaza, quan l'exèrcit israelià ni ha entrat a aquest territori, niu de terroristes, ni ha dit oficialment que ho pensi fer, si més no de moment. El Joan Roura que semblava una autèntica planyidera periodistica mentre informava, ja ho donava per fet.
Els terroristes de Hamàs disparen coets des dels terrats de les cases de Gaza
Però el periodista ja s'ha avançat com un bruixot o visionari més que juga a les endevinalles. No és només el Joan Roura, el periodista que se li nota de tres quilòmetres lluny de quin peu calça quan es tracta d'informar i valorar els fets que succeeixen al Pròxim Orient. 
Es poden llegir informacions sectàries i/o tendencioses a molts mitjans de comunicació tant catalans com espanyols. I el que fa ràbia per fals, és que s'acusi a Israel de matar civils i nens innocents indiscriminadament amb les seves incursions militars d'autodefensa, insisteixo, d'autodefensa.
Si fa quatre anys van morir a Gaza uns 1.300 palestins civils, i ara també n'han mort alguns, és perquè els covards de Hamàs i d'altres bandes criminals islamistes que li fan costat ataquen a la població civil d'Israel des de les cases on viuen families, on viuen civils. La foto ho confirma. No hi ha dubte que utilitzen la seva pròpia població civil com a cuirassa. Són valents aquests terroristes.
Perquè no es pot obviar de cap de les maneres que Hamàs i els seus amics de la mort disparen els seus coets contra la població civil israeliana, sempre que poden contra la població civil, i sembla que aquest condemnable fet inqüestionable per a alguns periodistes i mitjans de comunicació no té iumportància. 
 El sectarisme anti jueu, antisemita, és una trista realitat fins i tot en sectors professionals que teòricament haurien de ser imparcials i haurien de condemnar obertament els atacs de Hamàs contra la població civil de pobles i ciutats d'Israel.
Tota la resta que es pugui dir és autèntica faramalla, merda informativa, ras i curt.
Per cert. El nou govern islamista d'Egipte enlloc de fer el ridicul anant traient pit  i muscle visitant als terroristes de Hamàs, que es dediqui més aviat a modernitzar el seu pròpi pais començant pel ferrocarril i les carreteres d'Egipte que prou falta que els hi fa. Avui mateix han mort més de 40 nens i nenes egipcis en un accident ferroviari.
I els de Hamàs que deixin de fer-se les víctimes. Avui mateix en una informació de TV3 sobre aquest conflicte han passat unes imatges d'un hospital de Gaza amb una nena d'uns quatre o cinc anys estirada en una llitera. Le nena no plorava, sinó que feia una mal disimulada rialleta a les dues persones que pretesament l'atenien. La nena en qüestió només tenia una taqueta bermella a una galta que devia ser mercromina o pintallavis. Foten autèntica cagarela aquests imbècils de Hamàs.
Encara no som idiotes per empassar-nos les vostres mentides i manipulacions de propaganda barata, que d'això sí que en saben i molt aquesta gentusa.