Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

9/11/12

La CUP antisemita borda rabiosament contra el ja mort Heribert Barrera

S'ha de ser molt pocavergonya i un insolent nat per fotre's amb tanta ignominia i ràbia contra el difunt Heribert Barrera. I dic això perquè no sé a que els hi ve, ara, a aquests sectaris de la CUP per fer aquestres acusacions, quan precisament la CUP està classificada com una organització xenòfoba  per antisemita. O sigui que, per començar,  per sectaris i xenòfobs ells.
L'esperpèntic i histriònic David Fernández, cap de llista de la CUP
Clar que si tenim en compte que totes les enquestes i sondejos que s'han fet a les darreres setmanes i dies a Catalunya, la CUP com es diu vulgarment i en castellà no se comerá un rosco, doncs podria ser que la ràbia contiguda se'ls hi comença a desbordar i descontrolar fins i tot abans de començar els fatidics i aborridissims 15 dies de campanya electoral que resulta ser sempre un autèntic martiri per als ciutadans.
El pitjor que es pot fer el dia 25 de novembre proper, al meu entrendre està clar, és votar a la CUP perquè serà com tirar el vot al water. En primer lloc perquè no servirà per a res votar-los, perquè segons totes les enquestes no entraran al Parlament de Catalunya. Ah!, per cert; una enquesta que no sé d'on trons va sortir, diuen que donava un possible diputat de les terres gironines als sectaris de la CUP.
Sigui com sigui, el millor que li pot passar a Catalunya, i pel bé de tots els catalans, és que la CUP no obtingui representació parlamentaria a partir del proper dia 25 de novembre, tot i que si parem atenció, si per una d'aquelles casualitats n'aconsegueixen un per Girona, potser que fins i tot serà més que divertit veure al representant de la CUP com el Llanero Solitario, a la catalana, lluint paquet pels passadissos del Parlament. El que no podrà fer ni dir aquest hipotètic parlamentari és allò de uno para todos y todos para uno, perquè la resta de la Cambra, per sort, no estarà per la feina.
Recicleu-vos a fons components de la CUP si és que en sou capaços, perquè us fa molta però que molt falta, com també els hi fa molta falta als de la SI, els vostres homònims, als quals totes les enquestes publicades fins ara també els fan fora del Parlament
 Molt poca credibilitat teniu els de la CUP i els de la SI quan els catalans no us pensen votar i us arraconen. Potser és per això que els de la CUP us dediqueu a bordar rabiosament i sense parar contra tot el que es presenta pel davant?. I per acabar vull dir que a Catalunya no hi cap tothom, està més clar que l'aigua, i menys encara els immigrants il.legals que, com a tals, ja se'ls hauria d'haver foragitat del país.
Addenda.- Noticies electorals des d'El pais.