Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

5/11/12

El 25 de novembre del 2012 eleccions a Catalunya amb 646.000 aturats

El president Mariano Rajoy?, credibilitat zero
El tret de sortida per a unes noves eleccions per al Parlament de Catalunya que s'han convocat més per interessos politics i partidistes que no pas socials, ens tornarà a colpejar el cervell amb slogans, promeses, amenaces i paraules buides dels politics. Cants perversos de sirenes de nit de Lluna Nova, no de Lluna Plena on la tenue llum encar et permet veure el que hi ha al teu voltant.
Amb les xifres esgarrifoses dels aturats que hi ha en aquests moments arreu d'Espanya (4.833.000 aturats) i de Catalunya (646.000) en números rodons, i amb més de 2 milions de ciutadans apuntats a l'atur que no reben cap mena de prestació o ajuda, els politics què pensen dir-nos al llarg dels tenebrosos, fatídics i aburrits 15 dies de campanya al marge de discutir-se i barallar-se entre ells pel pretès referendum independentista?.
Els politics, tots ells sense excepcions, tindran algun record per als milions d'aturats, per als centenars de milers de treballadors que poden pedre la feina d'avui per demà, i per aquells que ja no tenen res de res si no és l'ajuda de menjadors socials i de caritats espontànies?.
Quants milions d'euros ens costarà als catalans aquestes eleccions del dia 25 de novembre?. Era el moment correcte, precís i necessari per a convocar-les?. No creuen els politics que ja no tenen cap mena de credibilitat entre la gran majoria dels ciutadans?. Només els il.lusos o bé aquells que esperen alguna ajudeta i/o favors dels politics i alguns quants despistats i un grapat de militants incombustibles, aniran a votar. Jo no hi aniré, ho tinc molt clar, més que meditat i sospesat.
Rodriguez Zapatero, el pitjor president espanyol des de fa 35 anys
Les campanyes electorals només són sessions de pur teatre que sovint traspassen la ratlla esperpèntica de la mentida, de la manipulació, de les immenses falses i premeditades promeses que mai es compleixen un cop coneguts els resultats electorals.
No recordeu al nefast i esperpèntic vicepresident espanyol Alfono Guerra?, aquell que es va passar dues campanyes electorals prometen la creació de 700.000 llocs de treball?. Tot mentida i bruta i guarra manipulació de la bona fe de l'electorat.
És massa experiència acumulada pel que fa a la gran mentida que envolta totes les campanyes electorals i els falsos missatges que donen la penosa mediocritat dels politics.
Ens atiparan d'enquestes, de sondejos, de declaracions i de missatges interessats que ens intentaran enganyar, i molts desgraciadament cauran a la trampa electoral. Una societat que està angoixada com mai, que està quasi agònica, haurà de suportar 15 dies de martiri de campanya electoral.
Intentaré al màxim que no m'esquitxi tanta porqueria. O no és porqueria politica la que ens governa, que encara s'han de pensar si recuperen l'impost de successions i si aplicaran un impost per a les grans fortunes mentre el poble està asfixiat i condemnat a la miseria?.Miserables!.
Addenda.- Una vegada més ja ens ofereixen enquestes que ens diuen per on poden anar els trets electorals del 25 de novembre. (veure l'enllaç)PSC y PP pelean por la segunda plaza. Als 646.000 aturats de Catalunya encara els hi quedaran ganes i forces per anar a votar el dia 25?.