Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

11/11/12

L'Església catòlica va ser qui va engendrar i va parir l'antisemitisme


Ja és prou escandalós que a plè segle XXI encara es tinguin d'organitzar seminaris i trobades per debatre i, alhora, combatre l'antisemitisme, és a dir l'odi contra el poble jueu. 
L'església catòlica, apostòlica i romana, que és com a aquesta gent els agrada ser identificats, va ser la bèstia apocalíptica engendradora de l'antisemitisme, i va ser ellla, aquesta odiosa església, qui el va promoure, predicar als quatre vents i aplicar amb tot el rigor, immisericòrdia i impietat. 
Una església corrompuda, corrupta, genocida i pederasta no té ni es mereix cap mena de credibilitat ni de compassió. El seu pecat esgarrifós de l'abús de menors i d'infants ja la condemna per si mateixa. El seu propi pecat contra els mateixos evangelis que aquesta església predica però que no respecta, també la condemna una i altra vegada. 
A aquesta església que tant li ha agradat i li continua agradant repetir des de les seves esglésies i amb les seves hipòcrites prèdiques aquells passatges evangèlics que parlen dels escribes i dels faritseus hipòcrites i de ser sepulcres blanquejats per fora però podrits per dintre, a aquesta església, deia, és a qui se li han d'aplicar aquelles paraules del Jesus de l'Israel de fa dos mil anys. 
Quan no troben enemics se'ls inventen, i ara li ha tocat a la Maçoneria un perill segons aquesta gentusa perquè s'han inflitrat al si dels partits politics espanyols. Hipòcrites!!, i vosaltres, capellans, bisbes, arquebisbes i papat, no us heu infiltrat i ramificat sense escrúpols en la politica espanyola, catalana i europea des de fa segles?. 
L'església catòlica fent costat a la bèstia hitleriana antisemita
 Què són, si no, aquesta mena de partits democrata cristians que sempre han fet costat a les dretes politiques i socials de qualsevol pais, de qualsevol societat?.
I per acabar no puc deixar de recordar que aquesta església és tant culpable de genoci com ho fou el criminal i nazi Adolf Hitler. 
Aquesta església catòlica, apostòlica i romana, va assasinar i torturar a milions de persones amb la persecució i extermini dels Càtars i del Catarisme, amb l'extermini dels Templers i desprès amb la seva Satànica Inquisició, que ells perversament l'anomenen Santa Inquisició.
Aquesta gent tenen les mans i les conciències tan brutes i empastifades de sang innocent, que només es mereixen el menyspreu, el rebuig i la condemna de la societat que ells han intentat esclavitzar i sotmetre al llarg dels segles. De fet, no us diferencieu en res amb l'islam, una religió que 650 anys més tard també es va escampar tot sotmetent pobles i tribus sota el brutal jou de la guerra i el vessament de sang de milions d'innocents.
Raça d'escurçons!. Desitjo de tot cor que la maledicció de l'Etern caigui sobre tots vosaltres!.
Addenda.- El satànic antisemitisme de l'església catòlica.