Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

17/12/12

La CUP ja ha encetat la seva primera sessió de pallassos al Parlament

Ni Cavall de Troia ni res que s'hi assembli. Els tres representants de la CUP avui han ofert la primera sessió de pallassos a l'hemicile del Parlament de Catalunya. Durant els quatre anys teòrics que hauria de durar la legislatura que tot just s'ha encetat avui, els de la CUP ens aniran oferirnt tot un reguitzell de pocasoltades, de pallassades i de despropòsits, i és que en realitat poca cosa més deuen saber fer aquesta gent; gent antisistema aprofitant-se del sistema. Oh paradoxa!. Visca el cinisme.
Que totes les forces del bé i del mal juntes alliberin  Catalunya i al conjunt de catalans d'un hipotètic i sortosament molt llunyà govern presidit per aquests elements. Seria la destrucció de Catalunya com a poble.
Ja ho vaig dir en un anterior apunt que vaig penjar al bloc durant la recent campanya electoral catalana: votar la CUP pràcticament és el mateix que tirar la papereta electoral al wc. I ja podem començar a fer-nos una idea de què serviran els vots que aquesta gent van obtenir. Pallassades rere pallassades dintre i fora del Parlament de Catalunya.
Potser a alguns els hi farà gràcia; d'altres encara els animaran a fer les pallassades més sonades i ridícules i d'altres simplement passaran de tanta parida troiana
El que és cert és que els de la CUP no aniran a les sessions del Parlament de Catalunya per ajudar a resoldre els seriosos i múltiples problemes que els catalans tenim plantejats, no. Els de la CUP, insisteixo una vegada més, es dedicaran al més cutre art circenc aplicat a la politica catalana.
Vista la seva predisposició durant la sessió de constitució del nostre Parlament., qualsevol es pot fer una idea ben clara però molt lamentable i trista de per on aniran els trets amb aquesta gent durant la propera legislatura. Tot just ha començat a caminar el nou Parlament, aquesta gent de la CUP ja foten pena, repugnància i fàstic.
També és lamentable, molt lamentable, que alguns mitjans de comunicació especialment digitals, es dediquin a riure les gràcies d'aquesta gent.