Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

8/12/12

La Primavera Àrab és una altra estupidesa inventada per Occident

Ni Primavera ni Tardor àrab, més aviat podriem parlar d'un hivern àrab permanent. A aquestes alçades escoltar i llegir a alguns mitjans de comunicació parlar, encara, de la Primavera Àrab, com fan per exemple els de TV3, em fot riure i pena alhora.
Primavera Àrab?, no fotem riure tots plegats
 Ja veiem com han florit les palmeres del Nil durant la pirrica i fantasmagòrica Primavera Egipcia, per exemple, amb els feixistes Germans Musulmans del Mohammed Mursi. 
Ni democràcia ni res que s'hi assembli, i la veritat és que tothom s'ho podia esperar que passaria el que està passant a Egipte amb aquests elements obertament partidaris d'aplicar la fastigosa Sharia amb tot el seu rigor. I dic fastigosa perquè la Sharia anul.la a la persona; priva de les llibertats individuals i col.lectives de qualsevol ciutadà i de qualsevol poble o nació.
La Sharia potser podia ser aplicable quan se la van inventar fa més de deu segles, però que a plè segle XXI alguns fanàtics encara pensin en governar tota una nació o grup de nacions sota l'estigma d'aquelles normes i/o lleis islàmiques, destrueixen per si mateixa la pretesa Primavera Àrab per més que la pintin dels colors de les palmeres i dels dàtils.
Ja veiem el que va pasar i continua passant a Libia; ja veiem el que passa a Mali amb els fanàtics islamistes ajudats pels terroristes islàmics d'Al Qaeda; també veiem el que està pssant a Siria, o el que passa al Liban amb els terroristes xiïtes d'Hezbolà que estan dintre del govern titella del país, etc. De Primavera Àrab res de res, no ens esganyem més si és que encara ens considerem minimament intel.ligents i capaços de ser crítics i realistes davant d'una gran mentida com aquesta.
Un egipci encadenat protesta contra la dictadura de Mursi
El món islàmic mentre no sigui capaç de deslligar la vida pública i politica, i la vida social de la seva religió, mai podran assolir una societat plenament democràtica i plenament respectuosa amb els drets inalienables que li són inherents a qualsevol ciutadà del món i a qualsevol poble-nació.
Aquestes nacions, aquests pobles, mai podran experimentar ni sentir l'orgasme de la llibertat, de sentir-se lliures, que comporta la democràcia, perquè la Sharia sempre els hi negarà aquest dret.
LA INSOLÈNCIA DELS MUSULMANS
I per si encara no en tenim prou que ens atipin parlant-nos de la falsa Primavera Àrab, els musulmans que viuen a Europa no s'integren, i fins i tot impideixen, si poden, que els europeus celebrem com cal les nostres festes tradicionals d'arrels sortosament cristianes, que no musulmanes. Qui cony s'han cregut que són aquesta gentusa?.