Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

23/12/12

L'islam no és pas una religió de pau. És totalment fals que ho sigui

L'Islam no és pas una religió de pau, ni de concòrdia ni tolerant
Els silencis covards i còmplices dels governs europeus, de la Unió Europea en el seu conjunt i de l'Amèrica anomenada demòcrata presidida pel Barak Hussein Obama no tenen perdó de l'Etern ni de la humanitat.
Callar repetidament davant les constants agressions que es cometen contra les poblacions cristianes a la majoria de països islàmics, com ho estant fent els governs occidentals i la mateixa UE, ja no és un escàndol, és tracta d'una condemnable covardia de politics mediocres, insensibles i sectaris, també sectàris, està clar.
Ara, a aquesta persecució constant contra els cristians que tenen la desgràcia de viure i treballar en països islàmics, s'hi ha afegit la sectària i totalitària nova politica de l'Egipte democràtic? que Occident ha beneït darrerament. L'islam no és pas una religió de pau, ni de concòrdia ni tolerant. L'islam és una religió/ideologia totalitària, dominant, excloent i perillosament sectària com la història ens ha demostrat durant segles i ens ho continua demostrant.
Aquell Egipte de Mubarak que ha sigut darrerament tant assetjat fins i tot per Europa i Amèrica, tot afavorint la pujada al poder del totalitarisme islàmic dels Germans Musulmans, ara ens està demostrant la cara real del nou Egipte que s'està forjant, oh paradoxa miserable!, amb el suport d'Occident.
Ja n'hi ha prou de bestialitats en nom de l'islam
On és la democràcia als països musulmans o islàmics?. On és la democràcia a Egipte, a Libia, a Argèlia, a Mali, a l'Aràbia Saudita, als Emirats Àrabs, al Paquistà o al mateix corromput Afganistà, etc?. I de la Siria dictatorial dels alauites, de la familia Assad, que se'n pot dir?.
Allí, a Siria no es debat ni s'ha debatut mai per la democràcia; allí s'ha lluitat i es lluita simplement per sectarisme religiós, ras i curt. Es tracta d'una batalla entre alauites, proper als xiïtes, contra els sunites i deixem-nos de pallassades democràtiques, de bonismes estúpids i de pijosprogressismes inútils i vergonyosos.
Addenda- Tal és l'odi de l'islam i dels islamistes contra el cristianisme i la nostra cultura occidental, que fins i tot a Nigèria crucifixen gats. Aquesta gentusa  no tolera ni respecta res. Contra els intolerants, tolerància zero i un menyspreu total.
Enllaç: 
FORO POLICIA • Ver Tema - Artículos y vídeos sobre islamismo radical

1 comentari:

Anònim ha dit...

Senegal se salva. És musulmà i democràtic.

A.