Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

4/12/12

Rocío Martínez Sampere, una botiflera socialista, demana explicacions al president Artur Mas però no en demana al Pepe Montilla ni als seus

Rocío Martínez Sampere, del PSOE-PSC
Sense anar més lluny, ahir al matí i per TV3 es va entrevistar a Josep Maria Gay de Liébana i es va parlar llargament sobre la situació econòmica. En un determinat moment, l'entrevistat va repetir el que ja sabiem la majoria de catalans: que el govern del segon Tripartit, el del Montilla, Carod i Saura, ho recordeu?, van deixar un forat de 30.000 milions d'euros.
En una paraula, que van deixar la caixa de tots el catalans amb un dèficit esborronador.
I Gay de Liébana, sense pèls a la llengua, també va recordar que en els darrers quatre o cinc anys (segon govern de Zapatero) el forat de les arques espanyoles va ser de 400.000 milions d'euros, és a dir, que els socialistes des del govern central, les autonomies i ajuntaments, molts governats pel PSOE, es van gastar desorbitadament el que no tenien.
 I ara, en tot el xivarri que hi ha pel deute espanyol i català, ens surt el gallet socialista que es diu Rocío Martínez Sampere, reclamant explicacions al president en funcions Artur Mas. Però si el que haurieu de fer els botiflers socialistes de Catalunya és explicar a tots els catalans, a tots sense excepció, el perquè el Pepe Montilla, de molt mal record per cert, i el seu govern van tirar per la finestra 30.000 milions d'euros i explicar-nos què en van fer d'aquests diners!. 
Aqui sembla que només poden demanar responsabilitats els politics, uns contra els altres, i el poble que es foti. Doncs no, senyors diputats, diputades, consellers i ministres, no. Les alegries econòmiques i financeres que vàreu tenir al llarg dels darrers quatre/cinc anys s'han d'explicar i ben explicades. Aeroports sense avions ni en perspectives de tenir-ne; linies d'AVE que s'han tancat per manca de clientela; autopistes que no fa servir ningú i que estem pagant entre tots, etc.
Aquesta és la gran gestió feta pel socialista Zapatero i els seus governs, i també per les alegries desbocades dels governs anteriors de José Maria Aznar. 
Potser que la socialista Rocío Martínez demani als seus que s'expliquin i que sigui el més aviat possible. Els catalans tenim tot el dret en saber perquè el govern Tripartit del Montilla es van gastar 30.000 milions d'euros per sobre de les possibilitats pressupostàries.
Francament, els socialistes globalment i a nivell espanyol foteu pena, però pel que fa a Catalunya no feu ni això perquè cada cop sou més residuals i també cada cop esteu més allunyats de la societat catalana. I ara només us faltava el super escàndol de l'alcalde de Sabadell Manuel Bustos, i la tropa.
Addenda.-Tot sobre L'Operació Mercuri.