Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

2/12/12

Unió Democràtica de Catalunya encapçala la bruta traició al poble de Catalunya oblidant els resultats electorals del passat 25-N

El pacte de la traició de la dreta catalana al poble de Catalunya
Els botiflers de l'espanyolissima i traidora Unió Democràtica de Catalunya que tant els hi agrada remenar el cul entre la dreta pura i dura espanyola i els bisbes, s'han tret d'una puta vegada la morbosa careta de la hipocresia més insultant.
El brut menyspreu de Duran i Lleida i de l'equip de govcern de l'UDC envers al conjunt dels catalans, fins i tot envers els qui per desgràcia els hi van donar la seva confiança i els van votar, no té perdó ni del cel ni de la terra.
Traidors!, aquesta és el qualificatiu que millort erls hi escau a tota aquesta colla de missaires que no saben ni respectar els resultats d'unes eleccions democràtiques com van ser les del 25-N. La dreta va perdre, per més lectures perverses que es pugui n fer dels resultats sorgits fa just una setmana de les urnes. Què pensen fer el president en funcions, Artur Mas, i els de Convergència Democràtica de Catalunya desprès de l'anunci dels d'UDC de possibilitar pactes amb el PP?. Com es podrà entendre fins i tot per tots aquells catalans que us han votat, que continueu mantenint la coalició CDC-UDC?. 
Sala Martin que no té pèls a la llengua, sigui quan parla d'economia o bé quan parla de politica, ho diu ben clar: cal trencar d'una vegada els lligams d'aquesta mena de federació politica que ja ni l'entenen molts dels qui l'han votat durant anys. L'Oriol Junqueras que s'oblidi de pactar amb l'Artur Mas perquè només li servirà a ell, al seu partit i als catalans en general, per a que ens estabellem contra la paret pura i dura de la dreta catalana i espanyola que sempre han contemporanitzat, no ens enganyem. La història ens ho diu i ens ho demostra ben clarament.
I a la dreta catalana, llegeixi's PP, C's, CDC o UDC es veu que ja els hi va bé tota la merda que l'espanyolissima peperea Sanchez Camacho es va dedicar a escampar durant la pre campanya i campanya electoral del 25-N. La manipulació, les mentides, els errrors d'apreciació, van estar a l'ordre del dia dels insolents i bàrbars discursos de l'Alicia del PP.
Tot s'hi valia per a aquesta dona.
Alicia Sanchez Camacho té uns morros que se'ls xafa
 Deixeu a l'Artur Mas i als seus que s'abracin amb la dreta del PP sota l'atenta mirada de l'espanyolista Duran Lleida. Deixem-los sols, i que l'ERC faci realment d'oposició i del cap de l'oposició utilitzant plenament tots els cinc sentits.
Mai, fins ara, la politica catalana havia arribat a uns nivells de degradació i d'empobriment com els que estem vivint darrerament.
Mai els catalans hem merescut tenir uns politics tant mediocres com els que hem tingut en els darrers 7 anys i els que tenim ara.
Si ni amb els vots els catalans som capaçois de fer reaccionar a la secta politica catalana, i també espanyola, ens haurem de plantejar de cara les properes eleccions deixar les urnes completament buides en senyal de rebuig i de menyspreu envers els politics.
Alguns se'n foten, però jo no li veig la gràcia per enlloc