Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

28/1/13

A Catalunya i a Espanya encara hi queda algun racó net de merda?

Amb tanta merda i porqueria politica i financera que va saltant dia sí i dia també per les pàgines dels mitjans de comunicació, ens hem de preguntar molt seriosament i encara amb molta més preocupació si a Catalunya i a Espanya encara hi queda algun racó o pam net de merda politica.
Sense el nostre vot, no són res
Són tants i tants el casos de corrupció, de tràfic d'influències, d'amiguismes, de favoritismes, d'abusos de poder, etc, que quan encara s'estan investigant els casos Gürtel, Urdangarin, ajuntament de Sabadell amb el cas Mercuri, Pallerols, els sobres de la caxa B del PP, cas Bárcenas, els ERE d'Andalusia, l'escàndol del PSOE amb l'Amy Martin, o l'escàndol de contraband de Jordi Ausàs, d'ERC, i familia etc, ara ens surten, encara, amb molta més merda que regalima de les clavegueres catalanes, amb la màfia russa de fons, amb implicacions molt directes amb l'ajuntament de Lloret de Mar, crespocobrardesenesmilersdeuros. Fins i tot el president de l'Hoquei Lloret ha sigut detingut i imputat per la seva relació amb els mafiosos russos. És tot tant brut, tant porc i tant repugnant, que la realitat supera a la ficció. I del cas Campeon, que es pot dir?
Demà, o passat demà, des d'on sortirà una altra esquitxada de merda pestilent també amb politics de major o menor escalafó bruts i emmerdats?. Amb vora sis milions d'aturats, amb una crisi econòmica galopant que devora implacablement milers de families catalanes i espanyoles sense cap mena de compassió, la politica va tirant de la rifeta mentre els hi duri el joc brut i porc que es porten entre mans.
Per sort, des de fa dues convocatories electorals, he deixat d'anar a votar i així penso continuar d'ací en endavant. Amb el meu vot ja no s'alimentarà cap altre porc vividor de la politica, sigui de Catalunya, d'Espanya o d'Europa. Per cert, i parlant d'Europa. D'ací a poc més d'un any ens tornaran a covocar per a elegir un nou Parlament Europeu. Jo, per descomptat, no penso anar a votar.
A les eleccions europees ja he perdut el compte de les vegades que m'he abstingut de votar. No puc creure ni confiar en una Europa del capital que maltracta i margina als seus ciutadans, tot fent-los responsables de totes les misèries i incapacitats de la més pura mediocritat politica que ens governa des d'ací i des d'allà.
A la merda!
Si votar a les eleccions de Catalunya o d'Espanya no serveix per a res, perquè no resolen els problemes de la socicietat, ben al contrari, votar a les europees és fer l'imbècil, perquè estem alimentant amb els nostres vots una Europa elitista, la del capital, la de la secta politica, i no pas l'Europa social.
Si els europeus globalment i realment volem una altra Europa, la de les nacions, la dels pobles, i una Europa unida que miri sempre i en primer lloc als ciutadans, i tingui la màxima cura de les seves inquietuds i necessitats, l'any 2014 els europeus hauriem de quedar-nos a casa el dia de les eleccions i deixar als politics ben bé amb el cul a l'aire, tot demostrant-los el nostre total menyspreu envers tots ells i elles.