Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

24/1/13

El PSC podrà sobreviure gràcies als vots que esgarraparà als del PP, i la CUP ja ens ha ofert una altra grotesca sessió de circ parlamentari

Ahir a la tarda, al Parlament de Catalunya, el PSC es va treure del tot la careta, i va mostrar a tots els catalans i al món sencer l'esclavisme i supeditació a la que el PSOE desgracidament està sotmetent el socialisme català. 
 Independentment de l'oportunitat o no i de si era o no prioritària la declaració del dret a decidir que es va sotmetre a votació al Parlament de Catalunya, el PSC alineant-se amb l'spanyolisme més ranci i excloent del PP i dels de C's, no és que fes un pèssim favor a Catalunya, és que va signar la seva sentència de mort com a segona força politica de Catalunya.
Al Parlament de Catalunya ahir no es va votar ni per la independència ni res que s'hi assembli.
Ahir simplement es va votar una declaració reconeixent el dret dels catalans de poder decidir el seu futur, i els socialistes es va oposar a aquest dret democràtic. Gravissim error.
Aquest matí, per TV3 els ciutadans s'han quedat descansats enviant missatges de menyspreu envers el PSC, un partit que està tant lligat i manipulat pel PSOE que aqui ja ni se sap si del PSC històric en queda alguna cosa per qualsevol racó del carrer Nicaragua. Des de Ferraz és des d'on es dirigeix i es fa funcionar la rovellada i esberlada maquinària del socialisme català. 
Si els catalans fossin cridats a les urnes per d'ací a tres o quatre mesos, els del PSC només podrien sobeviure esgarrapant vots de l'espanyolissim PP o també de C's, perquè la fugida de vots dels qui tradicionalment els ha anat votant seria estrepitosa, d'escàndol.
Cap a on vas PSC?.
I de la CUP que se'n podia esperar?, doncs això, el que van fer. Una altra sessió grotesca de circ aprofitant la plataforma de privilegi que els ofereix el Parlament de Catalunya. Qui pot esperar gaire cosa més d'aquesta gent?. Si algú hi ha confiat, i sembla que així va ser segons els resultats electorals del 25-N, n'estic segur que aviat en quedaran desencisats, cansats i aborrits dels tres parlamentaris de la CUP. La CUP s'ha format a partir d'un poti-poti social i ideològic tant dispar i tant divers, que dóna com a resultat el que van fer ahir a la tarda al Parlament de Catalunya, cadascú va tirar pel seu cantó.
No es podia esperar, insisteixo, res més d'aquesta gent. A la primera sessió del Parlament posterior a les eleccions del 25-N ja ens van oferir la seva primera sessió de circ politic, i les que ens aniran oferint al llarg de la legislatura.
Addenda.- El PSC s'està trencant.