Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

5/1/13

Mohamed Mursi, el president islamonazi de l'Egipte post Hosni Mubarak

Mohamed Mursi, presoner de la seva pròpia estupìdesa, es veu que ignora que no insulta qui vol, sino qui pot. 
Mohamed Mursi ja ha demostrat al poble egipici i al món qui és i a quins interessos i finalitats serveix. Els islamistes es veu que no saben fer res més que bordar com gossos pestilents contra Israel i de retruc contra Occident.
Aquest dirigent islamista amic fraternal dels terrorristes i criminals de Hamàsnega el dret del poble jueu a viure en pau a la seva més que miulenària pròpia terra, una terra que van ocupar els beduins d'Aràbia ben entrat el segle VI de l'e.c., una terra que ells mai havien trepitjat ni conegut, una terra que Mahoma, el seu profeta, mai va trepitjar ni conèixer, com tampoc va posar mai ni un peu a Jerusalem.
El govern d'Israel s'ha de mostrar decididament ferm i rigorós amb el nou govern islamista dels radicals Germans Musulmans d'Egipte, perquè d'aquesta gent poca cosa bona ni esperaçadora se'n pot esperar ni a curt ni a llarg termini.
Ja podem veure tots plegats quines són les reals intencions d'aquests dirigents egipcis que aniran sotmetent gradualment al seu pròpi poble sota la bota totalitària de la Sharia, una llei islàmica que no té res a veure en la defensa dels Drets Humans, ben al contrari.
Hamàs utilitza la població civil com a escuts protectors
Israel ho ha de tenir ben clar, i segur que ho té.
En cas que desgraciadament esclatès una altra guerra amb els països islamonazis com ja ha succeit en anteriors ocasions, Israel haurà d'ocupar definitivament i per sempre la peninsula del Sinaí, i mantenir a l'enemic a l'altra banda del Nil com en la guerra de l'any 1973.
D'aquesta manera, per una banda es mantindran les fronteres egipcies ben allunyades d'Israel, i a la vegada s'agefirà al país un territori que té una relació ben directa en la llarga i rica història del poble hebreu.
I que s'acabin per sempre les concessions a l'enemic.