Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

22/1/13

XXVIII Cicle de Concerts d'Hivern organitzat per les JJMM de Tarragona

José Menor, al piano
Avui, dia 22 de gener, a les 8 del vespre i al Teatre Metropol de Tarragona, s'enceta el XXVIII Cicle de Concerts d'Hivern corresponent al curs 2012-2013, organitzat per les Joventuts Musicals de Tarragona.
Així doncs, avui serà el reconegut pianista José Menor qui obrirà el cicle de concerts interpretant obres de Beethoven, Granados, Soler, Liszt i de Chopin.
El proper concert es farà el dia 19 de febrer a càrrec de l'OCM convida Claudi Arimany, a la flauta, sota la direcció de Tomàs Grau, al Teatre Metropol.
El diumenge dia 24 de febrer a les 7 de la tarda, concert que oferirà Stromboli Jazz Band, grup de jazz tradicional i altreds músiques estimables del Camp de Tarragona. 
Per al divendres dia 22 de març, al Teatre Tarragona, Passió segons Sant Joan de J.S.Bach, interpretada per l'Orquestra Simfònica del Vallès amb la participació del Cor de Cambra de l'Auditori Enric Granados de Lleida; del Cor Ciutat de Tarragona; del Cor Tyrichae de Tortosa i de la Coral Ginesta de Cervera, amb Aina Martin, soprano; Anna Alàs, contralt; Carles Prat, tenor; Elies Benito, baix; i Xavier Puig, director.
I passem al mes d'abril. El dimarts, dia 16, a les 8 del vespre i al Teatre Metropol, concert a càrrec de Gennady Dzubenko al piano, que interpretarà obres de Franz Liszt i de Modest Mussoegsky.
Stromboli Jazz Band (Grup de Jazz Tradicional del Camp de Tarragona)
Per al dia 30 d'abril, dimarts, a les 8 del vespre i també al teatre Metropol, concert que correrà a càrrec de l'Orquestra de Cambra Catalana amb Inès Moraleda, mezzosoprano; Eduard Iniesta, instruments de corda pinçada; i Joan Pàmies director, que interpretaran obres de R. Wagner i d'Eduard Iniesta.
Per al mes de maig s'han previst dos concerts per al dia 14, a les 8 del vespre al Teatre Metropol, amb Albert Guinovart al piano, i amb Tànit Bono, mezzosoprano, que interpretaran obres de X. Montsalvatge i d'A. Guinovart (Estrena absoluta del cicle "Tànit, Sis cançons de desig per a una veu" d'Albert Guinovart.
I per al dimarts, dia 28 de maig, a les 8 del vespre i al Teatre Metropol, Vespres d'Arnadí, amb Marta Mathéu, sorapno, i Dani Espasa, director. (300 aniversari del naixemenr del compositor Domènech Tarradellas. Obres de Tarradellas i contemporanis: Händel i Pergolesi.
Addenda.- Per a més informació, podeu accedir a la web de les Joventutsmusicals.cat/tarragona.