Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

12/2/13

Beatriz Talegón esbronca als dirigents socialistes reunits a Portugal

Beatriz Talegon, secretaria general de la Unió Internacional de les Joventuts Socialistes, ha deixat amb el cul al aire als dirigents socialistes assistents a la trobada que es fa a un luxós hotel de Portugal. El vídeo no té pèrdua, i és un dels vídeos més visualitzats des de la xarxa en el darreres hores. 
La líder de les joventuts socialistes, ex regidora de Cabanillas del Campo (Guadalajara), no es va mossegar la llengua reclamant responsabilitat i sensibilitat als màxims dirigents socialistesm alhora que demanava que d'una vegada els politics es disposin sincerament a escoltar els joves que tenen moltes coses a dir i aportar a la nostra societat convulsa i que tot indica que ha perdut el nord.
Els socialistes apalancats del PSOE i del PSC que han anat vivint de la rifeta durant massa anys, potser que es replantegin amb seriositat i rigor les seves politiques que fins ara no han fet altra cosa que allunyar-los cada dia més de la societat.
Pot ser creible, encara, el Rubalcaba que ni se sap els anys que s'arrossega per Ferraz, per la Moncloa com a ministre i pel Congreso de Diputados com a diputat?. Què pot aportar de nou aquest politic que està més gastat i rovellat que els engranatges del Titànic?. Què poden aportar la gran majoria de la plana major de la Internacional Socialista concentrada a Portugal desprès de portar anys i panys remenant les cireres des dels seus respectius països?.
El socialisme que aquesta gent encara defensa podia ser útil el segle passat, però ara no serveix per a res, només per conservaer-lo com una reliquia ideològica que mai, per cert, va resoldre els problemes que en teoria tenia de resoldre.
Certament tant a Catalunya com a Espanya i a Europa fan falta dotzenes de Beatriz Talegón.