Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

15/2/13

Catalunya no es mereix la miserable mediocritat del Goverm que tenim. La merda dels politics brolla per carrers i places sense cap aturador

És un escàndol que els catalans tinguem d'aguantar un Govern de CiU que es mostra immesiricordiós amb els governats i, especialment, amb els funcionaris públics de Catalunya. És un Govern descaradament insensible.
Si no en tenien prou amb la retallada de sou de l'any passat i amb la resta d'una de les pagues extres, els funcionaris tornaran a veure com el seu ja retallat poder adquisitiu es redueix encara més.
Per contra, el Govern d'Artur Mas contracta més personal per ocupar càrrecs de confiança i amb més que llustroses i gratificants nòmines, com per exemple les contractacions per a la nova conselleria capitanejada pel conseller Francesc Homs. Els politics està més que demostrat, no serveixen per a resoldre els problemes reals de la societat a la que diuen que serveixen. Empobrir el poble sí que ho saben fer, en tenen la mà trencada. Redueixen personal a la sanitat i a l'ensenyament, però no redueixen el nombre d'alts càrrecs, aquests no els toquen, no, perquè danyarien els interessos d'amiguets i/o de familiars.
És una brutal i escandalosa hipocresia. La mentida i /o les mitjes veritats és inherent a la politica i als politics. I si no, només cal fer un ràpid repàs de tots els escàndols financers i de corrupció politica que abarca des del PP passant pel PSOE-PSC, per CiU, per ERC, etc. 
La selecta classe politica que tenim
I ara, per si els catalans i els espanyols no en teniem prou d'empasar-nos tanta merda politica que surt a brolls i sense parar per totes les claveguers pestilents del pais, ara ens surten amb els espionatges, espionatges que s'han pagat amb diners públics, amb les aportacions que l'Estat espanyol fa als partits politics anualment.
Certament Catalunya no es mereix el Govern que tenim, ni els catalans ens mereixem ser tant maltractats i menystinguts per l'actual Govern presidit per l'Artur Mas.
Tot és massa brut i escandalós com per tornar a creue amb tota aquesta porqueria politica que ho inunda tot. Des de Galicia al Cap de Creus, des d'Andalusia a Madrid. Algú serà capaç de tenir el coratge i els collons necessaris per a netejar tanta merda politica que ens ofega?. Abans, uns anys enrere, els politics feieu riure. Ara, francament, foteu fàstic i repugnància. Quina mena de politics ens governen, que s'espien entre ells mateixos, entre els del mateix partit?.
Addenda.- Prohibit posar-se malalt.