Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

7/2/13

Change.org ja ha recollit 1.052.157 signatures demanant la dimisió de la cúpula del PP per l'escàndol dels sobresous del cas Luis Bárcenas


I la xifra creix imparable. En el moment de penjar aquest post Change.org ja havia recollit 1.052.157 signatures de ciutadans que han respost a la crida del madrileny Pablo Gallego Garcia per demanar el cessament de tota la cúpula del Partido Popular.
I el cert és que aquests dies programes televisius com la tertulia de Cuatro al migdia o Al Rojo Vivo de La Sexta, entre d'altres, dia rere dia ens van oferint tot un reguitzell d'escàndols relacionats directament o indirectament amb el cas Luís Bárcenas, sense deixar de banda tot l'embolic de la ministra Ana Mato amb la seva ex parella i el famós i corrupte cas Gürtel.
Si els politics, en aquest cas del PP, no són capaços de reaccionar i admetre els seus errors i abusos de poder com a partit, desprès que no vagin clamant alarmats per la desafecció, perillosa desafecció, de la societat civil envers els politics i la politica.
No es poden anar fent reunions i cimeres politiques contra la corrupció, quan hi han tants i tants casos que són investigats per la justicia tant a nivell d'Espanya com de Catalunya. Amb cimeres no se soluciona la corrupció cancerígena que afecta a la secta politica en general. No és estrany, doncs, que la corrupció imparable a Espanya alarmi a la Unió Europea.
Addenda.- Si encara no has signat la petició, clica damunt d'aquest enllaç i podràs signar. També podeu seguir des d'aquest altre enllaç-Barcenas tota la informació actualitzada de l'escàndol dels sobresous.