Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

22/2/13

El rei d'Espanya, Juan Carlos I, estudia la possibilitat real d'abdicar

Alfonso Guerra i el seu germà Juan (foto: AlertaDigital)
Alfonso Guerra, que fou vicepresident dels governs espanyols presidits per Felipe Gonzalez, i que va tindre de dimitir per l'escàndol del seu germà Juan Guerra, per frau fiscal, ara menysprea ael PSC afirmant que ni els socialistes catalans ni el seu secretari general, Pere Navarro, a ell no el representen.
Quin pocavergonya que està fet aquest socialista andalus. Recordem que es tracta d'aquell socialista espanyol que se'n fotia de l'Estatut de Catalunya dient amb satisfacció, davant dels periodistes, que "le hemos pasado el cepillo", referint-se a les retallades del text estatutari que es van fer amb el suport de l'espanyolissim PSOE.
A aquest socialista andalus encara se li haurà de recordar, com ja es va fer aquests dies al Congreso de los Diputados, la corrupció del PSOE vinculat amb el cas Filesa?. 
Mira per on Alfonso Guerra; allò que fa 48 hores demanava publicament Pere Navarro, el secretari general del PSC que tu insultes, demanant l'abdicació del Rei Juan Carlos I, avui, José Antonio Zarzalejos, afirma que el rei ja estudia la possibilitat real i efectiva de l'abdicació. Pel que sembla, per Ferraz, hi corren alguns elements que ja s'haurien d'haver quedat a casa fa molt de temps,i no continuar mamant de la mamella des de fa desenis com per exemple el Guerra.
El rei Juan Carlos I i el seu fill, el princep Felipe
I com ja he expressat dotzenes de vegades des del meu senzill bloc, continuo sense entendre com pot ser que els del PSC es resisteixen a trencar el cordó umbilical infectat que els lliga a l'intolerant i alhora prepotent PSOE.
De veritat que els màxims dirigents del PSC i les seves bases majoritàriament, encara no s'han adonat del dany que els hi fa mantenir-se lligat al PSOE?.
* Addenda.- El Rei, segons la Cadena SER, no pot abdicar per la manca d'una llei orgànica que la reguli.
La corrupció politica que regalima per arreu: Cas BarcenasCas Gürtel, Filesa-Gürtel, Cas Manga, Cas Metodo 3, Cas Nóos, Cas Pokemon,  Cas Mercuri, Cas ITV-Oriol Pujol, Cas Palau-Millet, etc, i ERC també esquitxada?.  Demà hi haurà algun altre cas més enmig de tanta porqueria politica pestilent espanyola i catalana?. Realment, entre tanta merda putrefacta politica, l'aventura elefantina africana del rei espanyol va ser una minucia.