Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

28/2/13

Guillermo Fernandez Vara, el socialista extremeny de la bajanada

Està clar que allò que diuen que els extrems sovint es repeleixen es confirma entre Catalunya i Extremadura. Per començar els dos territoris estan un a l'extrem de l'altre pel que fa a la Peninsula Ibèrica, i les simpaties dels extremenys pel que fa a Catalunya són, si més no, ridicules i quasi inexistents.
On l'esquena perd el seu noble sentit i significat
L'espanyolissim socialista i extremeny del PSOE, no ho oblidem, del PSOE, Guillermo Fernandez Vara, i que diuen que és el líder dels socialistes d 'Extremadura, amenaça als socialistes catalans, i d'alguna manera a la politica catalana quan afirma que el partit, és a dir el PSC, a les properes eleccions es presenti amb les quatre lletres de PSOE.
Pobre infeliç. Que poc coneix el tarannà dels catalans aquest extremeny. Si s'arribés a formalitzar aquesta desgraciada perversió històrica pel que fa a la politica catalana en general i al PSC en particular, que el tal Fernandez Lara no en dubti ni un moment: els catalans us endinyariem les quatre lletres per allà on l'esquena perd el seu noble nom i significat.
De fet, des de Catalunya, i en concret des del carrer Nicaragua de Barcelona, ja han sortit veus alertant dels intents de domesticar el socialisme català, del PSC, més encara del que ja l'han domesticat els del PSOE. 
Pel que es veu, des del llunyà carrer Ferraz, ja s'han oblidat que històricament i des de la recuperació de la democràcia a l'Estat espanyol, el PSOE ha pogut governar en dues ocasions des de la Moncloa gràcies als diputats, un bon grapat de diputats, que sortien de les urnes de Catalunya. Que des de Ferraz es deixin d'amenaces i d'imbecilitats, perquè els catalans ja n'estem tips i farts de tots vosaltres i del vostre centralisme empobridor. 
Però si aquesta gent s'entesta en desnaturalitzar i neutralitzar el socialisme català amb un pervers i anticatalà intent d'abosrbir-lo com si xupessin orxata des d'una palleta, que s'oblidin de recuperar la Moncloa comptant amb els vots dels catalans perquè mai obtindrien els que necessitarien..., ni de lluny.
Addenda.-  El PSOE amenaça al PSC. La insolència dels socialistes espanyols no té limits, i la Carmen Chacón en caiguda lliure. Ella soleta s'ha cavat la seva pròpia tomba politica.