Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

4/2/13

Israel ha imposat una zona d'exclusió aèria entre Siria i el Liban

El nou govern d'Israel sorgit de les recents eleccions democràtiques del país, ha determinar la imposició d'una àrea d'exclusió aèria entre les fronteres de Siria i del Liban amb la finalitat de controlar pam a pam aquest territori.
Es tracta ni més ni menys d'impedir totes per totes que material bèl.lic sofisticat i altament perillós del que disposa el règim despòtic i islamonazi de la familia Assad pugui ser transferit a la banda terrorista i criminal d'Hezbolà, banda criminal que està ubicada al sud del Liban, a tocar amb la frontera nord de l'estat democràtic d'Israel.
Amb la mesura adoptada perl govern israelià, als xiïtes de les dictadures de Siria i de l'Iran i als d'Hezbolà els hi resultarà molt complicat, per no dir impossible, moure material de guerra sirià en benefici d'Hezbolà i dels altres terroristes de Gaza, els de Hamàs.
I és que el govern israelià té l'obligació politica, moral i humana de protegir els 7,5 milions d'israelians que viuen sota l'amenaça de l'enemic islamonazi encarnat en l'Iran i Hezbolà, que donen suport a la cruel i sanguinaria persecució que Assad fa contra la població sunita majoritària de Siria.
L'encertada mesura del govern d'Israel sembla que també preveu penetrar militarment unes quants quilòmetres dintre del territori sirià, a la zona de la Vall de la Bekaa, amb la finalitat d'impedir que de sobte centenars o milers de musulmans intentin forçar la fràgil tanca de la frontera i per intentar penetrar a Israel.
Per la seva banda, el ministre israelià de la defensa, Ehud Barak, ha afirmat que la caiguda del dictador sirià, Bashar al Assad, és pràcticament imminent, cosa que encara ha posat més nerviosos als nazis iranians que s'han traslladat a Damasc fa uns dies a resultes del bombardeig que Israel va realitzar contra instalacions militars sirianes de Jamraya.